Stöd oss

 • Företag

  Vi har lösningen på världens viktigaste problem. Tillsammans med företag som är socialt ansvarstagande kan vi bidra till att utrota hungern och fattigdomen i världen.

  Läs mer »
 • Bli månadsgivare

  Var med och utrota världens hunger. Hos oss stöttar du som månadsgivare kvinnliga ledare och entreprenörer som skapar långsiktig och hållbar förändring för samhällena de lever i.

  Läs mer »
 • Ge en gåva

  När du ger en gåva till Hungerprojektet går den till att stärka kvinnor som skapar långsiktig och hållbar förändring för samhällena de lever i. För vi vet att när kvinnor stärks förändrar de världen till det bättre.

  Läs mer »
 • Engagera dig

  Vad kan du göra för att utrota världens hunger? Alla bidrag är viktiga! Starta en insamling eller bli volontär. Tillsammans gör vi skillnad.

  Läs mer »

Aktuellt

 • Är du vår nya företagsinsamlare?

  Vi söker nu en företagsinsamlare till ett vikariat 1/1 2019 – 30/8 2019, med eventuell möjlighet till förlängning. Vi tror att du är en driven person med affärssinne som vill bidra till arbetet med att ta Hungerprojektet till nästa nivå genom att öka vår insamling från företag.

  Läs mer »
 • Är du vår nya controller?

  Vi söker en controller/ekonomiansvarig med minst 3 – 4 års erfarenhet av att arbeta med ekonomisk styrning och kontroll. Är du är redo att ta ett steg i karriären och bidra till att ta Hungerprojektet till nästa nivå? I så fall är det här jobbet någonting för dig.

  Läs mer »
 • Sallader som gör skillnad

  Den 31 augusti öppnar salladskedjan Holy Greens sin första restaurang i Göteborg på Kyrkogatan 60. I samband med det skänker företaget hela omsättningen från öppningsdagen till Hungerprojektet.

  Läs mer »
 • Höstens godaste auktion

  Det är nu dags för den sjätte upplagan av Den Goda Auktionen. Efter förra årets framgång har vi nu totalt nått över 850 000 kronor. Auktionen pågår den 1-8 november och är ett samarbete mellan tradera.se, Hungerprojektet och Det Goda Nätverket.

  Läs mer »