Tolken voor de Poolse en Nederlandse Ministerie van Infrastructuur

Tolken voor de Poolse en Nederlandse Ministerie van Infrastructuur 

Op donderdag 8 februari heb ik getolkt tijdens het bezoek van de Poolse vice-ministers van Transport de heer Bittel in Nederland .

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Tolken voor de Poolse en Nederlandse Ministerie van Infrastructuur

Conferentietolk dealermeeting PACCAR DAF

Onlangs heb tijdens de dealermeeting voor PACCAR DAF in Eindhoven getolkt. Een intensieve opdracht in een internationale setting. Ik en mijn collega verzorgde de vertaling in het Pools maar er was ook vertaling in het Frans, Spaans, Italiaans, Tsjechisch en Duits.

Mijn werkplek:

 

Geplaatst in Geen categorie | Getagged , , , | Reacties uitgeschakeld voor Conferentietolk dealermeeting PACCAR DAF

Tolk Pools examen steigerbouwers

Onlangs heb ik getolkt tijdens een examen voor steigerbouwers. Altijd leuk om op locatie te werken en mensen in hun onderlinge communicatie te steunen.

Geplaatst in Geen categorie | Getagged , | Reacties uitgeschakeld voor Tolk Pools examen steigerbouwers

Tolk Pools tijdens conferentie De Poolse arbeidsmigratiebubbel

Onlangs heb ik tijdens de conferentie De Poolse arbeidsmigratiebubbel: “wie werkt er in en aan Nederland in 2027?” mogen tolken.
Op Flexwonen  staat een interessant verslag van deze conferentie.Terugblik Conferentie De Poolse arbeidsmigratiebubbel: “wie werkt er in en aan Nederland in 2027?”
“Arbeidsmigratie is een elementaire stut van onze economie.” Zo opende wethouder Weverling van gemeente Westland de conferentie over de krimpende arbeidsmigratie uit Polen. Alleen een pakket van verschillende maatregelen biedt soelaas voor de toekomst, concludeerden de deelnemers van de conferentie.

conferentie Westland migratiebubbel

Lees verder

Geplaatst in Geen categorie | Getagged , | Reacties uitgeschakeld voor Tolk Pools tijdens conferentie De Poolse arbeidsmigratiebubbel

Interview met Sylwia Staniszewska uit het Brabants Dagblad

De topsport van Sylwia Staniszewska

Onlangs ben ik geïnterviewd voor het Brabants Dagblad voor een artikel uit de serie over buitenlandse ondernemers in Tilburg. Klik hier voor het artikel: Interview met Sylwia Staniszewska uit het Brabants Dagblad

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Interview met Sylwia Staniszewska uit het Brabants Dagblad

Pools-Nederlands Businessforum

Proudly presenting the Polish-Dutch Business Forum website.

The Polish-Dutch Business Forum in the Netherlands will bring together Polish and Dutch business leaders to share their knowledge and experience. The speakers, including Mr Mateusz Morawiecki, Deputy Prime Minister of the Republic of Poland, Minister of Development and Finance, will discuss with the participants on how to further enhance framework conditions for Polish companies expanding abroad as well as for Dutch entrepreneurs doing business in Poland.

The guest of honour is Mateusz Morawiecki, Deputy Prime Minister of the Republic of Poland, Minister of Development, Minister of Finance, who will deliver an opening address.

More information: http://pccnl.nl/en/forum/

Geplaatst in Geen categorie | Getagged | Reacties uitgeschakeld voor Pools-Nederlands Businessforum

Conferentietolk bij internationaal rechterscongres in Leeuwaarden

Conferentietolk bij een internationaal rechterscongres in Leeuwaarden

Recent werkte ik als conferentietolk bij een internationaal congres van het Gerechtshof Arnhem-Leeuwaarden voor rechters en raadsheren uit Polen, Nederland, Duitsland en Oekraïne. Een van de thema’s was de omgang met met de media en sociale media in civiele en strafzaken.
Ik mocht als tolk de communicatie en uitwisseling van ervaringen tussen de rechters faciliteren.20160616_140951_resized

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Conferentietolk bij internationaal rechterscongres in Leeuwaarden

Aan het werk als tolk tijdens studiebezoek van de Poolse financiële instellingen

Geplaatst in Geen categorie | Getagged , | Reacties uitgeschakeld voor Aan het werk als tolk tijdens studiebezoek van de Poolse financiële instellingen

How interpreters juggle two languages at once

An interesting video about simultaneous interpreting.

This is what I do and what I love doing.

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor How interpreters juggle two languages at once

Welkom op Polishtext Language Services

Gediplomeerd tolk Pools en beëdigd vertaler Pools biedt verschillende tolk- en vertaaldiensten vanuit Nederlands of Engels naar Pools en omgekeerd.

Ik vertaal voor bedrijven en overheid, alsmede voor vertaalbureaus in Nederland en in het buitenland. U kunt bij mij terecht voor het vertalen van een eenvoudige brief, een juridisch stuk (geboorte- en notarisakte) maar ook voor technische documenten zoals handleidingen.

Als tolk Pools kan ik u van dienst zijn tijdens conferenties (simultaan tolken), officiële gelegenheden (tekenen van een notarisakte), bij het verwelkomen van Poolse zakenpartners, zakelijke besprekingen en zakelijke reizen naar Polen (gesprekstolk) of zelfs bij het voeren van telefoongesprekken (telefoontolken).

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Welkom op Polishtext Language Services