Crònica del partit  J.4)  Vilanova”C” vs J.M.J.

Resultat: Parts, 0 – 3; Gols (0 - 5; 0 – 3; 0 – 4). Total (0 – 12).

Gols: Marc (4); Lluc (4); Guerau (2); Jaume (1) i Saúl (1)

Títol: Bon partit a les Casernes.

Equip inicial:Joan; Guerau, Saul, Josep i Lluc.

Suplents: Marc, Jaume i Jan.

Entrenador: Alex van den Camp.

El nostre PB- Iniciació es va trobar davant un equip força petit, sent tots els jugadors del Vilanova de primer any. Així no es d’estranyar que el partit fos un constat en el nostre domini del joc. L’equip va tenir diferents fases de joc, en unes parts va estar més sencer que en altres, però en línies generals va estar força encertat durant tot el partit i al final sempre es va imposar la diferència qualitativa reflexada en el marcador.

Personalment em va agradar molt la primera part, on tot i ser la del resultat més ampli, va ser la més treballada. Els jugadors van haver de defensar fort per acabar-la imbatuts, on fins i tot el Joan va aturar un penal provocat pel Josep, que va defensar amb molta intensitat durant tot el partit. En atac ens va costar molt trobar una bona passada però les accions individuals van ser freqüents.

La segona part va ser la més tranquil·la de totes, el Joan no va tenir ni que intervenir cap cop i el marcador va ser curt però es van tenir moltes ocasions.

També destacar la última part, on es va intentar estar més ordenats per realitzar el joc ofensiu i algunes vegades va ser força exitós, veient bones circulacions de pilota força ràpides.

Alex vdC.

Benjamí

Crònica del partit  J.4) J.M.J. vs Barcino “A”

Resultat: 3 - 1.

Gols: Roger G. (1); Gerard (1) i Alex (1).

Títol: Aproximant-nos al objectiu.

Equip inicial: Eloi; Gerard, Roger, Àlex i Ot.

Suplents: Andreu; Marc i Pol.

L’equip s’ha refermat a casa amb una victòria de mèrit, exhibint un bon joc ofensiu, i mostrant-se sòlid en defensa, i fent-ho contra el líder de la lliga, que havia guanyat tots els partits, i ara, retallant-li diferencies de punts per col·locar-nos a un sol punt d’ells, som nosaltres l’únic equip que encara no coneix la derrota.

El partit va començar força equilibrat, amb la possessió de la pilota bastant decantada al nostre favor ja que el Barcino ens deixava portar la iniciativa del partit, però movíem la pilota sense gaire velocitat i sense crear perill. Ells sense estranya’ns gaire la sortida de la pilota, ens van crear perill en un parell de pèrdues al mig del camp, on la passada no va ser bona i una d’aquestes, la van aprofitar per encarar tot sols a l’Eloi que aquest cop va ser superat. Va ser un cop dur, doncs no estàvem jugant malament i per ells era la seva primera opció que tenien, quan tot just portàvem una mica més de dos minuts de joc. Malgrat tot, l’equip es va refer, i va seguir jugant per trobar la manera de millorar en la circulació, en la decisió i execució dels atacs. Nosaltres vam passar a defensar-los pressionant la sortida de la pilota després de pèrdua i ens va funcionar força be, doncs ells no van arribar a xutar més a l’Eloi en tota la part. Però amb el nostre domini aquí va emergir la figura del seu porter mostrant-se molt sòlid i aturant totes les pilotes que li arribaven. Quan ja quedava poc més d’un minut per arribar al descans, en una acció força bona, vam establir un meritori empat.

La segona part, nosaltres vam seguir pressionant a dalt, i ells van decidir fer el mateix, i aquest fet va comportar veure uns minuts molt intensos i equilibrats. Amb dues defenses que s’imposaven a l’atac. Però a mitjans de la part, en una molt bona acció traient la pilota des del darrera, el Gerard va superar la primera línea de pressió i va combinar amb l’Alex al mig camp, una gran jugada per superar la segona línea i fent un gran gol, que ens donava l’avantatge en el marcador. A partir d’aquí, vam tenir uns 3 minuts de patiment, on ells van ofegar-nos força creant perill que malbaratava o be l’Andreu, la defensa, o per sort no arribaven ells mateixos a culminar un bon remat. El Barcino decidit a buscar l’empat, va haver d’arriscar, i en un contraatac molt ben executat pel Roger va encarar i driblar molt bé al porter per establir el definitiu 3 a 1, i a partir d’aquí ells van patir el cop moral i ja no va succeir res més fins al final.

Alex vdC.

Jornada 3 (8 i 9/10/16)

Prebenjamí

Crònica del partit  J.3) J.M.J. vs Claret “B”

Resultat: Parts, 3 – 0; Gols (3 - 0; 2 – 0; 3 – 0). Total (8 – 0)

Gols: Roger (5); Arnau (1); Jan (1) Marc (1).

Títol: Partit per agafar confiança.

Equip inicial:Joan; Roger, Marc, Pau i Jan.

Suplents: Andreu; Arnau i Pol.

Tot i que el resultat pot semblar que l’equip va tenir un encontre molt plàcid, exactament no va ser del tot així. Sí es veritat que l’equip va dominar tot el partit, i el Claret tan sols va aconseguir xutar dos cops en tot el partit, la qual cosa indica que l’equip no va patir excessivament per aconseguir la victòria, però si ens va costar poder fer els gols. Tot i tenir el 90% de possessió de la pilota, ens va costar una mica moure-la amb criteri, estar ben situats. Ells eren força petits i estaven tota la estona darrera la pilota i nosaltres els facilitàvem la feina al no separar-nos el suficient i buscar passades properes. Malgrat tot, vam tenir moltes oportunitats per fer molts més gols dels que vam aconseguir.

Alex vdC.

Benjamí

Crònica del partit  J.3) Jesuïtes Sarrià vs J.M.J.

Categoria: Benjamí

Resultat: 1 - 6.

Gols: Alex (1), Gerard (1), Marc (1), Pol (1), Ot (1), Roger V. (1).

Títol: Victòria treballada.

Equip inicial: Andreu, Gerard, Roger G., Guillem i Marc.

Suplents: Eloi, Ot, Alex, Pol i Roger V.

L’equip per fi va aconseguir una victòria. Això si, ho va fer jugant un partit força correcte davant d’un oponent bastant més limitat que els anteriors.

El partit va començar amb un ritme més aviat lent, en una pista complicada per la seva dificultat de patinar i conduir la pilota. A més a més l’equip rival va començar des del primer minut, molt tancat dins la seva àrea, deixant-nos roda amb facilitat per fora però ben tancats defensant la seva porteria. Així ens va costar força trobar la manera de trobar remats propers a la porteria, alhora que ens va costar molt entendre que havíem de xutar de lluny per obrir la seva defensa. En defensa no patíem gaire doncs la pilota era totalment nostre i em prou feines ells van arribar a xutar a l’Andreu. Malgrat la nostra superioritat el primer gol va costar suar-lo de debò. I al descans tan sols vam arribar amb el resultat de 0 a 2.

En la segona part va ser molt diferent, vam sortir força més atrevits en el xut exterior, cosa que va fer que ells sortissin a tapar i aleshores vam trobar més espais en segones jugades. Poc a poc van anar caient els gols del nostre costat fins al final del partit, on ells van executar un contraatac per tancar el marcador amb el resultat favorable per nosaltres de 1 a 6.

Alex vdC.

Junior

Crònica del partit  J.3) Sentmenat vs J.M.J.

Categoria: Junior

Resultat: 9 –2

Gols: Oscar (1); Narcís (1).

Títol:Superats i desquiciats.

Equip inicial: Poquet; Roger, Narcís, Nil i Oscar.

Suplents: Oriol.

El nostre Junior aquest cap de setmana va patir una de les pitjors actuacions esportives per part del rival i públic, i alhora arbitral que recordava en molt de temps. L’equip no va començar gaire bé el partit, i en 5 minuts, en un parell d’errors defensiu enseguida es va posar perdent per 3 a 0. Als minuts l’equip es va anar entonant. El problema no era tant per la superioritat del Sentmenat que ho eren, sinó per la seva prepotència i mala educació, on apart de repartir pals de valent, insultaven i provocaven constantment. Això va fer que nosaltres estiguéssim poc centrats en el joc. El resultat al descans era un 4 a 1 prou acceptable, però a la segona part,  ens va passar una mica com al començament del partit, on vam rebre dos gols seguits posant un resultat força clar. Desprès vam tornar a reaccionar i vam fer el 6 a 2 i vam tenir uns minuts amb diverses oportunitats per aconseguir retallar una mica més la diferencia, però no va estar així. I després d’un parell de embolics dels dos equips, gràcies al fet que l’àrbitre no volgués saber-ne res, va fer que poc a poc ens anéssim del partit tot desquiciats i ells van anar augmentant la diferència fins al resultat final de 9 a 2. d’haver guanyat.

Alex vdC.

Jornada 2 (1 i 2/10/16)

Prebenjamí Iniciació

Crònica del partit  J.2)  J.M.J. vs Prat “A”

Resultat: Parts, 2 – 2; Gols (2 - 2; 1 – 2; 4 – 2). Total (7 – 6).

Gols: Marc (4); Lluc (2); Guerau (1).

Títol: Sabor agredolç.

Equip inicial:Joan; Guerau, Marc, Jaume i Lluc.

Suplents: Saul i Jan.

El nostre PB- Iniciació es va trobar davant un equip força potent, amb un parell de jugadors que destacaven per sobre de la resta i va ser sorprès on els va tocar treballar de valent per no ser superats.

El marcador final va ser d’empat, doncs el partit sempre va ser molt disputat i equilibrat. Malgrat tot, esmentar que si estiguessin en unes categories superiors, l’haguessin guanyat, doncs van marcar més gols.

Tot i això, l’equip va fer mèrits per guanyar el partit, doncs tot i que li va costar molt aturar al seu millor jugador, que va fer 5 dels 6 gols que vam encaixar, nosaltres vam tenir moltes més ocasions per marcar que ells. Vam atacar millor, i fallar molt més, on si la fortuna ens hagués acompanyat en un dels 3 pals que vam tenir durant la segona part, que és la part que vam perdre per un gol de diferencia, haguéssim acabat guanyant el partit.

Alex vdC.

Prebenjamí

Crònica del partit  J.2) J.M.J. vs Ribes

Resultat: Parts, 3 – 0; Gols (3 - 1; 2 – 0; 3 – 2). Total (8 – 3)

Gols: Arnau (4); Roger (3); Guerau (1).

Títol: Condemnats a ser desbordats per tot arreu..

Equip inicial:Andreu; Roger, Marc, Arnau i Pol.

Suplents: Guerau i Jan.

L’equip va començar molt bé el partit, mostrant-se molt seriós en defensa i amb les idees clares per atacar. El bon paper de l’Arnau va fer que aquesta primera part, enseguida quedés enllestida, doncs els 3 gols van portar la seva firma.

A la segona part també vam començar a jugar força bé la pilota, movent-la d’un costat a l’altre, fent-la circular amb sentit, tot i que la fluïdesa de les passades no era del tot bona. Malgrat això, l’equip rival que era fluixet, no sabia organitzar-se i va fer que aquesta part també la dominéssim tant en el joc com en el marcador.

La tercera part, fruit de la relaxació, vam estar apunt de perdre-la doncs gairebé fins a falta de 2 minuts vam anar per darrera del marcador. Ells tenien un jugador un tant desequilibrant, i en una jugada per darrera la porteria, ens va fer el primer. En aquest gol tant la defensa com el porter no van estar gaire encertats. El segon ja va ser una bona acció per part seva i va fer un bon gol. Quedaven 5 minuts per acabar la part i anàvem dos gols per darrera. Però era tanta la diferencia entre els dos equips, que vam saber tornar a connectar-nos dins del partit, per acabar remuntant a falta de un minut.

Alex vdC.

Benjamí

Crònica del partit  J.2) Martinenc “B” vs J.M.J.

Resultat: 1 - 1.

Gols: Alex (1).

Títol: Destinats al empat.

Equip inicial: Eloi, Gerard, Roger G., Pol i Marc.

Suplents:. Ot i Alex.

Pel que sembla l’equip ha començat la temporada amb el gust per empatar. Si a casa va ser a falta de 5 minuts per acabar, aquesta vegada el cop encara va ser més dur, doncs tan sols faltava un minut per acabar el partit i això va fer que no tinguéssim marge per a reaccionar.

El partit va començar amb un ritme molt lent, en una pista com la seva que és molt gran i amb una defensa on ells estaven tancats, nosaltres estàvem còmodes rodant la pilota per fora de forma molt planera, sense verticalitat ni profunditat. Anàvem molt lents i no aprofitàvem l’espai que ens deixaven per entrar pels laterals de les balles per trencar la seva defensa i crear perill. Així la primera part va ser molt avorrida, doncs ells creaven buscar perill al contraatac, al aprofitar els nostres errors en la passada, alguns d’ells greus, però que tan sols van aconseguir acostar-se sense rematar amb veritable perill. Així, cap dels dos equips va tenir oportunitats clares de fer gol i va acabar la primera part amb empat a 0.

La segona part va començar amb la mateixa dinàmica que al inici de partit, però amb la diferència que en el primer minut de la represa, un error per part nostre, en la passada al mig del camp gairebé ens costa començar perdent. Per sort, l’Eloi va estar molt encertat. A partir d’aquest moment ells van pujar les línees per venir-nos a buscar i nosaltres vam començar a trobar més espais per on trencar la seva defensa. Als poc minuts ja havíem tingut alguna ocasió clara, i al minut 4 vam aconseguir avançar-nos al marcador. A partir del nostre gol, ells encara van venir a buscar-nos més amunt, i vam tenir diverses oportunitats clares per sentenciar fent el 0 a 2. En aquell moment dominàvem, però no va estar així i el partit al poc, es va trencar. Ells van començar arribar a la nostre porteria amb molt de perill, però l’Eloi va tenir un gran protagonisme salvant l’equip. I quan no, ells no aconseguien connectar les passades al segon pal, per on la nostra defensa feia aigües. Sempre hi havia un jugador sol al segon pal esperant a rematar. La nostre sort fins al final va ser que no ho van aconseguir. Nosaltres també vam tenir alguna ocasió més durant aquell tram per fer el segon, però tampoc vam estar encertats. I quan quedava l’últim minut, en un boling en defensa, vam cometre una sèrie d’errors greus, que ells van aprofitar per fer el definitiu empat a 1. Ja no quedava temps per més.

Alex vdC.

Junior

Crònica del partit  J.2) J.M.J. vs Noia “A”

Resultat: 2 –8

Títol: Desesperats.

Equip inicial: Poquet; Roger, Narcís, Nil i Oriol.

Suplents: Oscar.

L’equip ha començat la temporada amb mal peu, desprès de perdre a casa contra l’Horta, segurament el rival més fluix de la lliga ens trobàvem davant de tot un Noia, un equip format per jugadors molts petits físicament i on semblava que per aquest aspecte podíem treure profit, però la seva rapidesa i jugabilitat va fer que el partit fos un tràmit per ells. Tot s’ha de dir que tal i com ja estem acostumats al ser una escola i jugant contra un club potent, l’àrbitre no va ajudar gaire. Així com en categories petites els arbitres tendeixen a ajudar a l’equip més feble per no rebre una golejada d’escàndol, en categories superiors passa tot el contrari, el equip feble sempre es veu penalitzat davant d’un club important, així doncs, si nosaltres ja teníem forces dificultats per jugar la pilota o poder-los aturar, el criteri de la lectura del reglament en quant al que era falta per un equip i l’altre era totalment diferent, i es clar, aquí vam ser castigats durament i vam patir fins a 4 penals (dels quals 2 no ho eren) i 3 faltes directes per acumulació de faltes personals. Això sumat a la seva qualitat, va fer que al final del partit la diferencia fos molt gran.

Alex vdC.

Jornada 1 (24 i 25/9/16)

Crònica del partit  J.1)  Claret vs J.M.J.

Resultat: Parts, 0 – 3; Gols (0 - 5; 2 – 4; 1 – 5). Total (3 – 14).

Gols: Marc (6); Lluc (3); Guerau (2); Jaume (2); Saúl (1)

Títol: Bon inici en una pista complicada.

Suplents: Saul, Josep i Jan.

L’equip va començar molt bé el partit, mostrant-se molt seriós en defensa i amb molta contundència davant de la porteria rival. El bon paper de tots va fer que aquesta primera part enseguida quedés enllestida, doncs la diferencia entre un equip i l’altre era bastant gran. Els 5 gols que van aconseguir van ser força macos.

A la segona part també vam començar a jugar força bé la pilota, , tot i que la fluïdesa de les passades no era del tot bona. Malgrat això, l’equip rival que era fluixet, no patinava tant ràpid com nosaltres i va fer que ràpidament ens poséssim 0 a 2 al marcador. Aleshores l’equip va afluixar i es va relaxar una mica, i en una acció aïllada on van poder robar-nos una pilota al mig del camp per agafar-nos descol·locats i arribar al contraatac, van marcar el 1 a 2. Però aquesta part també la vam acabar dominant tot i tenir un resultat més ajustat de 2 a 4.

La tercera part vam tornar a sortir molt connectats i en menys de 3 minuts ja teníem una diferència de 3 gols. Aleshores vam començar a buscar un joc més elaborat, i conservar la pilota sense tan afany d’anar a la porteria. Es van veure estones de buscar molts remats a segon pal, però no vam estar del tot encertats. El resultat final va ser de 1 a 5.

Alex vdC.

Prebenjamí

Crònica del partit  J.1) J.M.J. vs Vilanova “A”

Resultat: Parts 0 – 3; Gols (0 - 7; 0 – 5; 0 - 6). Total (0 – 18)

Gols: ---

Suplents: Pau i Jan.

L’equip ha començat la temporada amb un partit fora del seu abast, doncs el rival segurament és un dels equips més forts de tota la categoria.

Així sent el primer partit oficial per alguns jugadors, i per un equip nou sense tenir cap automatisme interioritzat, va ser molt difícil resistir l’envestida d’un equip en busca de fites majors. Un Vilanova amb un joc molt desenvolupat per l’edat d’aquest nens, on semblen un equip de grans, amb moviments ben definits, i on els jugadors executen amb una tècnica privilegiada.

Així el partit va ser una constant on l’Andreu va demostrar ser un gran porter. Potser l’empenta d’alguns dels nostre jugadors hauria pogut ser una mica més intensa sobretot en defensa, ja que en atac ho intentàvem sense èxit però en defensa ens perdíem en la feblesa de desanimar-nos i no estar tant concentrats com ho estaríem si estiguéssim davant d’un rival més igualat.

Alex vdC.

Benjamí

Crònica del partit  J.1) J.M.J. vs Cornellà

Resultat: 5 - 5.

Gols: Roger G. (2); Gerard (1); Marc (1) i Alex (1).

Títol: La falta de gol a la segona part condemna l’equip.

Equip inicial: Eloi, Gerard, Roger G., Àlex i Marc.

Suplents: Roger V.

L’equip ha començat la temporada amb un empat a casa contra un equip força equilibrat però que en circumstancies normal hauríem d’haver guanyat.

El partit va començar amb un ritme alt de circulació per part nostre, l’equip es mostrava segur atacant, fent bones accions per arribar amb freqüència a la porteria rival. Ràpidament amb un xut exterior del Gerard, amb una mica de fortuna, ens vam posar en avantatge. En defensa també estàvem funcionant i en una intercepció del Roger al mig del camp, va sortir al contraatac per finalitzar molt bé i establir el 2 a 0. Els següents minuts van ser força bons, però no vam aconseguir ampliar el marcador, i aleshores la dinàmica del partit va canviar i ells van començar a crear-nos perill. Vaig voler demanar temps mort per parar el partit, per que veia que ens podien marcar, però va ser massa tard, ja que tal i com el vaig demanar, quan va parar l’àrbitre el joc era per indicar un gol del Cornellà, en un mal rebot defensiu que va caçar un dels seus davanters. Després del temps mort, vam tornar a dominar el joc i vam tornar a marcar, tot i que la diferencia de dos gols va tornar a durar poc temps doncs ells van fer el seu segon amb un gran xut. El resultat era curt, però la sensació de l’equip era bona, i aleshores vam tornar a donar un salt més per establir amb dos gols seguits una diferencia màxima de 3 gols. I quan semblava que aniríem al descans amb aquest marcador, en l’ultima jugada van retallar per posar el 5 a 3, però vam fer una molt bona primera part.

La segona part ja no va ser tant bona, sobretot en la finalització, i ens va condemnar a l’empat final. Aquesta va començar més o menys com la primera, teníem la possessió però no érem tant dominadors en el joc, i a sobre, no materialitzàvem les ocasions que creàvem. Passats uns minuts, el partit es va trencar i va passar a ser un partit sense control, tot d’atacs directes o contraatacs on no vam saber ni aturar-ho ni aprofitar les moltes ocasions per marcar. Tanmateix ells també van tenir ocasions molt clares al contraatac, on l’Eloi va tenir el seu protagonisme fent aturades de molt mèrit, però en un error a través d’un xut exterior van reduir la diferència quan quedaven la meitat de la segona part. Ells van intensificar el joc per mirar d’aconseguir l’empat i els va sortir bé, doncs ho van aconseguir en una despit de la defensa per realitzar una bona rematada a prop de l’àrea. Els minuts finals vam patir de valent doncs en atac no vam estar encertats, fallàvem remats molt fàcils i en defensa patíem per que no podíem fer cap falta doncs des dels últims 5 minuts ja teníem acumulades les 9 faltes personals. Al final vam saber defensar sense fer-la i el partit va acabar.

Alex vdC.

Aleví

Martinenc 7 JMJ 6

Partit molt ajustat pel que fa les habilitts dels dos equips, pero a una forta mancança de resistencia fisica per part del nostre equip, que es va resentir al final, quan després d'estar tot el partit dominant a causa de les poques energies el Martinenc va aconseguir arribar amb facilitat i va acabar marcant els gols que mecesitaba mentres nosaltres vam fallar de molt clares

Infantil
Martinenc 9 JMJ 3

Partit dominat sobretot la primera part per lequip visitant, pero a causa de la gran pista del Martinenc i la poca forma fisica dels nostres encara i anar gunyant al principi del partit van conseguir donar-li la volta al marcador posant al JMJ a remolc i ja sense poder avançar-se en tot el partit.

Junior

Crònica del partit  J.1) J.M.J. vs Horta “B”

Resultat: 2 –7

Gols: Oriol (1); Nil(1).

Títol: Descentrats.

Equip inicial: Poquet; Roger, Narcís, Oscar i Oriol.

Suplents: Nil i Marcel.

L’equip ha començat la temporada amb un mal resultat, segurament contra el adversari més fluix de la lliga i amb el que es tenien forces expectatives d’haver guanyat. Feia unes setmanes enrere ho havíem fet a la seva pista en un partit amistós, i potser aquest fet ens va perjudicar i vam sortir una mica confiats.

El partit va començar força igualat, i l’equip es mostrava concentrat tant en defensa, mostrant-se sòlid i no perdent les marques, donant ajudes defensives quan tocava, com en atac. El joc era més o menys fluid i buscant accions combinades amb bons moviments per arribar a la porteria rival. Ens faltava definició davant del porter. Així van passar 10 bons minuts de joc, però en un semi error ens van agafar al contraatac i van fer el primer gol del partit. Malgrat això l’equip es va refer i van seguir jugant força be. Però al cap d’uns minuts, l’horta va rebre una expulsió per protestar una decisió al àrbitre i es va quedar amb 3 jugadors. No vam saber aprofitar els 2 minuts de superioritat numèrica i en quan ells van recuperar el 4 jugador i va arribar el 0 a 2 en contra fruit d’un xut exterior. Aquí l’equip es va descompondre una mica i vam passar uns minuts molt malament on l’horta domina a plaer. Aleshores una altre targeta blava, aquesta vegada amb joc corregut va comportar una falta directe que vam transformar per posar el 1 – 2 i ficar-nos dins del partit, però va ser un miratge, doncs quedava molt poc temps per acabar la part i anar al descans amb un resultat ajustat, i per contra vam arribar amb 3 gols de diferència perdent 1 a 4, ja que ens dos accions aïllades amb xuts exterior del mateix jugador i des de la mateixa posició va posar el partit molt costa a munt.

A la segona part vam sortir sabent que un gol ràpid ens podia posar de nou dins del partit, però per contra, un d’ells ens complicava tot. Va quedar clar que no era la nostre tarda, i en menys de dos minuts van ser sentenciats a patir la resta del partit. L’equip es va deixar anar per uns moments i l’horta en una acció individual va ampliar amb l’1 a 6. Després, l’horta encara va rebre una tercera targeta blava i vam tornar a tenir una falta directe que no vam transformar, i una superioritat numèrica durant 2 minuts que aquesta vegada si vam saber aprofitar jugant be, fixant les posicions per triangular i fer el 2 a 6. El gol va tornar a donar una mica d’oxigen i l’equip ho va tornar a intentar, però sense cap i sense sort, així el resultat es va mantindre força estona fins al final, que l’equip va ser superat una ultima vegada a falta de un minut per acabar.