Jornada 13 (abril 2013)

Aleví

Últim partit de la temporada

JMJ 7 - Santa Perpètua 3

Finalment rere una lligueta amb molts daltabaixos arribava l’últim partit de la temporada, contra el Santa Perpetua, i jugàvem a casa.

El partit va començar amb domini dels nostres jugadors, controlant bé la pilota i avançant-se en el marcador, però el partit va anar davallant, com sol ser habitual durant les primeres parts, el nivell defensiu va començar a fallar i rere unes quantes imprecisions va arribar l’empat a 1 del S.Perpetua. Tot i així l’equip va donar un pas endavant i van anar treballant més a pista per tal d’avançar-nos notablement al marcador, de manera que a l’equip rival per molt que ho intentés no ens pogués agafar. Cal dir que ens van xiular dos penals en contra, pel meu punt de vista força dubtosos, al contrari d’un a favor amb uns peus clars que no ens van xiular, i van marcar un del dos. El partit va continuar sent dominat pel nostre equip que amb el control de la pilota vam portar al rival sota el nostre domini del joc. El resultat final del partit va ser 7-3, sota el meu criteri força curt pel bon hoquei que vam oferir.

En definitiva un partit més en el que apareixen forces imprecisions defensives però del qual ens realcem i en traiem un bon resultat amb un bon joc ofensiu. Hem de seguir treballant!

NOTES           Definició

Marcel: 9      Molt bon joc

Oriol: 8         Bona participació en circulació de pilota.

Jordi: 9         Grans moviments ofensius.

Pol: 8           Bombardeig.

Joan: 8         Accions tàctiques mot bones.

Montse: 7     Algun error defensiu.

Maria: 7        Precipitada al moure la pilota.

Sergi: 7        Bones accions

Fran Pagan

Jornada 12 (abril 2013)

Aleví

Partit per oblidar

Centelles 11 - JMJ 4

No se si pel desgast sofert al partit d’ahir del Ripollet, no se si per no acoblar-nos a la pista correctament o, simplement, no vam estar fins, aquest partit és un partit per oblidar.

El partit va començar i pràcticament al minut 2 de la primera meitat el Centelles ja anava amunt al marcador amb 2 a 0. Ells estaven endollats i jugant molt bé la pilota i nosaltres plens d’imprecisions i errors defensius que ens marcaven el resultat i en conseqüència el partit.

Aquesta va ser la tònica de principi a fi dels 40 min de partit, domini del Centelles i poc encert per part dels nostres que ens va faltar una marxa més per haver ajustat més el marcador. Nois, hem de seguir treballant.

JMJ 6 - Ripollet 2

Rere l’aplaçament per pluja del partit contra el Ripollet tocava disputar-lo aquest divendres. A priori era un partit que ens semblava difícil ja que la victòria a casa seva ens va costar força i son els primers de la taula classificatòria.

S’inicia el partit i el partit comença amb un ritme molt bo per part del JMJ, posseint la pilota, bons moviments ofensius, passades a l’estic, ocasions de gol, intensitat en defensa... i així durant els primers 10 min de partit. Mica en mica el Ripollet va anar fent-se un lloc en el partit i va començar a dominar una mica la pilota i el joc i, en conseqüència, a crear ocasions de perill a la nostre porteria. Finalment el Ripollet va aconseguir obrir el marcador i anar-se’n al descans amb un 0-1.

Xerrada d’equip a la mitja part corregint errors tàctics i començà la segona part, on amb 2 clars  penals a favor transformats de manera espectacular pel Pol, remuntem el marcador en 2-1. A partir d’aquí l’equip es va motivar i el Ripollet s’enfonsava i el marcador va anar creixent a favor nostre, en Sergi va aturar un penal i només van aconseguir fer un gol més de falta directa deixant el marcador final amb un 6-2 contra els primers de la lliga. Un resultat més que bo pel JMJ.

En definitiva un molt bon partit pel que fa la intensitat i les ganes dels nostres, però cal treballar aspectes tàctics sobre tot a l’hora de treure una pilota d’una pressió.

Marcel: 7      Intensitat però moltes imprecisions.

Oriol: 7         Bones accions en atac.

Jordi: 8         Bé en atac.

Pol: 9            Remuntador.

Joan: 7         Equilibrant.

Montse: 8     Equilibri defensiu però precipitació al treure la pilota jugada.

Maria: 8        Desequilibrant als contraris.

Sergi: 9        Espectacular

Fran Pagan

Jornada 8 (març 2013)

Aleví

Bon joc, poca recompensa

Claret 9 - JMJ 8

Rere una setmana de descans, pel que fa en el calendari de partits però no el treball en els entrenaments, tornem a la pista per enfrontar-nos contra el Claret a casa seva.

S’iniciava un partit que a la primera volta ens va ser molt complicat, a casa nostre, i per tant teníem un plantejament molt enfocat a no cometre els mateixos errors i treure’n fruit de l’experiència del partit a casa. El partit va iniciar amb una mica de adaptació tant al joc del rival com a la pista, amb forces desnivells, i l’equip es va adaptar ràpidament i va agafar el ritme del partit amb bon joc i superioritat, amb molt bona anulació defensiva als jugadors contraris que ens va permetre avançar-nos al marcador amb 0-2. El joc de l’equip era molt bo però accions fortuïtes de l’equip contrari van ajustar el marcador, i finalment vam anar al descans amb 6-4 en contra, per culpa d’algun que altre error defensiu i la sort acompanyava a l’equip local. A la segona meitat el nostre joc seguia sent molt bo i injustament seguíem per sota al marcador, tot i així hem d’admetre algun error defensiu que va propiciar a encaixar algun que altre gol però l’equip va tirar cap endavant amb una diferència de 9-5 la vam reduir amb un 9-8 i un cop més vam fer demanar l’hora a l’equip contrari.

En resum, els nostres van fer un bon partit pel que fa el joc col·lectiu però existeixen algunes mancances en defensa que s’han de treballar, tot i així penso que érem mereixedors no d’1 sinó dels 3 punts. El cap de setmana que ve més !!

Lesionats: Kike, Nil.

Malgrat el resultat negatiu una setmana més, l’equip va mostrar una clara millora en dos apartats que fins ara estaven sent molt preocupants. Per una banda, l’equip es va retrobar amb el gol, cosa que feia dos partits que no ho aconseguíem, i també varem saber tenir esperit de reacció en moments complicats. El començament del partit va ser una mica desesperant a causa de uns minuts molt descontrolats on ens costava molt conservar la possessió de la pilota, la pista relliscava massa i ens va costar un temps poder-nos adaptar. Així els primers minuts vam atacar la porteria rival de manera molt directe, i tot i que arribàvem amb cert perill no aprofitàvem cap ocasió.

Per contra, ells sense fer res del altre món, a les primeres de canvi, tres accions, van significar el 3-0 al marcador, un càstig molt sever pel que estava succeint al terreny de joc. Poc a poc vam assimilar el cop i amb la entrada de l’Òscar i de l’Oriol van revolucionar el partit. Varem retallar les distancies amb una contra materialitzada per l’Oscar, minuts més tard, una bona combinació de l’Oriol amb el Roger, aquest posava el 3-2 al marcador, fins arribar a empatar el partit abans de que s’acabés la primera meitat per una falta directe a favor que va transformar l’Òscar, després de veure un dels seus jugadors targeta blava per una lletja entrada.

La segona part va començar més igualada, i els gols van tardar en arribar, no va ser fins passada la meitat de la segona que es van tornar a avançar ells per dos cops, però ràpidament vam tornar a respondre posant el 5-4 al marcador. La alegria va durar més aviat poc ja que tornaven a ampliar la diferencia de dos gols que els donava una mica de tranquil·litat. Però més enllà de mostrar-se tranquils, el castellet va donar un recital d’accions antireglamentàries que moltes d’elles l’àrbitre no va xiular, dins que forçat per l’evidència va tenir que mostrar una altre targeta blava a un dels seus jugadors, i el Roger va transformar la pena màxima amb un bon detall tècnic, establint el 6-5 a falta de 5 minuts per acabar el partit.

Durant els últims minuts varem tenir molta possessió de la pilota i arribant a la porteria del castellet però com és habitual en la dinàmica de l’equip, no tan sols no vam aconseguir empatar, sinò que a falta de menys d’un minut van tornar a sentenciar amb una contra posant el 7-5 definitu.

L’1 x 1.

Sergi: INCÒMODE. Sota el pals amb alguna intervenció defectuosa al canvi de pal a pal, venut en la majoria dels gols. Un partit molt complicat resolt amb bona nota en l’1 contra 1 i xut exterior. (++)

Roger: BIGOLEJADOR. Per fi va encarar porteria i va trobar el camí del gol, segur a l’hora de pujar la pilota i moure l’equip, sòlid en defensa, sens dubter un dels jugadors del partit. (++)

Jemy: FLUIX. Un mal partit defensiu, deixant espais al joc interior i tou en el rebot defensiu, amb alguns errors a l’hora de jugar la pilota per moure l’equip, tampoc  va tenir fortuna de cara porteria. (+)

Narcís: OBRER. ajudant a l’equip aguantant el joc ofensiu darrera la porteria, i una molt bona defensa sense cometre errors. (++)

Marc: ASCENDENT. Va disputar els primers minuts de titular, on es va trobar incòmode per les dificultats que presentava l’empresa i la pista, ja que relliscava molt, i a ell en especial se li notaven més les mancances. Al final, ben assentat en el joc va anar trobant-se i creixent. Minuts de valor. (+++)

Oriol: ALTERAT. Tot i que và tenir un bon començament, sent molt influent en el canvi de direcció del partit, desprès va ser el jugador més descontrolat, sense paciència en el encaixament de cops per part del rival, va tenir una tarda poc inspirada en la pressió va poder amb ell, perdent els papers i perdent-se en discussions amb tothom (àrbitre, jugadors..). (+)

Oscar: PICHICHI. Un partit bastant complet, amb accions brillants en atac, va entregar-se al màxim tenint molt encert de cara a gol, li va mancar ser més intel·ligent en defensa en algunes fases del partit i no realitzar faltes innecessàries. (++)

Jornada 9 (març 2013)

Aleví

Tràmit amb objectius

JMJ 12 - Casp 0

Desprès de la derrota contra el Claret l’equip necessitava un partit per agafar seguretat pel que queda de lliga i així va ser.

Els primers compassos del partit van estar marcats pels errors de concentració que estàvem tenint, recepcions dolentes, el joc anava sense cap sentit, etc.. Però mica en mica l’equip es va anar revifant i vam anar aconseguint gols, i ens vam anar al descans amb un 4-0. La segona meitat va ser molt diferent a la primera pel que fa a la concentració de l’equip, el joc ja era amb sentit, els passes sortien i els gols entraven, i finalment l’equip es va anar amb un 12-0 a favor que complia amb els objectius establerts abans del partit. Un objectiu era mantindre la porteria a cero, ja que últimament estem encaixant força gols en contra i hem d’intentar escurçar aquest aspecte, l’altre objectiu era golejar al contrari que, encara que a la primera part  no anava gaire bé la cosa, l’equip va sortir endavant i va aconseguir golejar al contrari per agafar confiança per a les pròximes fites que s’esdevenen.  Tot i així m’hagués estimat uns quants gols més per acabar d’arrodonir la tarda.

En definitiva, un partit fàcil en el qual ens vam proposar objectius els quals vam aconseguir sense problemes i ara toca la fase final de la lliga, som-hi !!

Suplents: Òscar, Marc.

El inici del partit ha estat molt tranquil per els dos equips, amb un joc ofensiu molt planer, sense una circulació de la pilota excessivament fluida, els dos porters tenien poca feina. Nosaltres rodàvem per fora, mantenint la possessió de la pilota al mig del camp, sense donar profunditat a l’atac, perdent masses pilotes al intentar enviar-la al fons per poder jugar darrera la porteria i enfonsar la seva defensa, i de tant en tant acabant alguna jugada amb remats tous i sense aprofitar el rebot ofensiu.

Per la seva part, ells jugaven molt pel fons de la pista, darrera la porteria donant més sensació de perill al estar rondant constantment la porteria, penjant pilotes en busca d’un rematador que mai arribava. Les defenses es sobreposaven al joc d’atac sense gaires esforços, semblava que tots dos equips ja els hi estava be anar tantejant-se, intercanviant algun contraatac que altre sense gaire encert.

Però ves per on, avançada la primera meitat, en una jugada sense fortuna, ells executen un xut exterior sense gaires aparents dificultats que acabà entrant a causa d’una desafortunada acció del porter, que a la postra marcaria el desencadenament del enllaç ja que va ser l’únic gol del partit. Desprès del descans, l’equip surt a jugar amb les idees més clares, amb possessions més llargues i més elaborades que fan que arribem a porteria, però el gol de l’empat no arriba, els minuts passen i els nervis es comencen a notar en el joc, el partit es trenca amb accions molt més directes, produint-se moltes errades per part dels dos equips, propiciant contraatacs constants i ocasions de gol en qualsevol costat. Minuts de molta feina pels porters.

Les faltes també augmenten i tenim l’oportunitat d’empatar a través d’una falta directe, però no aconseguim transformar-la. Els últims minuts de partit a estat un atac i gol del JMJ, un munt d’ocasions no materialitzades, que fan que sigui impossible treure un resultat positiu.

L’1x1.

Sergi: DESAFORTUNAT. L’única taca negra que té en un partit bo i molt seriós, queda ressaltada per la falta d’encert de cara a gol dels seus companys. (++)

Roger: COMPLIDOR. Un altre partit molt segur en defensa, oxigenant la sortida de la pilota. Li manca mirar una mica més la porteria contraria, tenir més confiança en pujar a l’atac. (++)

Jemy: SEGUR. Partit bo en general, despistat al inici amb algun petit error a l’hora de pujar la pilota però donant ordre per moure l’equip, millor en la segona meitat, mostrant-se més segur i concentrat. En atac sense fortuna de cara porteria. (++)

Narcís: BREGADOR. Amb molta entrega per aguantar el joc ofensiu de l’equip oferint una mica de calma i pausa per crear perill, una bona actitud defensiva. (++)

Oriol: DESENCERTAT. Va començar el partit amb ímpetu, amb una actitud correcte va treballar i jugar la pilota sense complicar-se l’existència. Va tenir varies oportunitats per marcar (++)

Oscar: NEGAT. Un altre partit fluix on li va mancar actitud defensiva, poc concentrat, tou en defensa i realitzant faltes innecessàries. En atac poc encertat, ho va intentar de moltes maneres (+)

Marc:EXCEL·LENT. Ben assentat en el joc defensiu no va perdre gaire marques, pel que fa a la seva aportació en el joc ofensiu, es va moure bé, oferint detalls interessants com un bon xut.(+++)

PB iniciació: JMJ - Sferic

Dissabte 2 de març de 2013

JMJ 2 - Sferic 2

El partit va començar molt bé per nosaltres, on vam aconseguir sortir ràpid al recuperar pilota i vam poder aconseguir la victòria a la primera part amb tres clars contraatacs. A la segona  part ens vam despistar i un noi que ho feia molt bé del Terrassa ens va passar per sobre i va aconseguir ell sol la victòria d’aquesta segona part marcant fins a tres  gols. El partit va finalitzar amb empat, ja que a la tercera part vam aconseguir empatar al final a 3. Aquesta última part va estar molt ajustada on van haver-hi ocasions clares per part dels dos equips, i on els jugadors del JMJ ,estant per darrera del marcador casi tota la part, van aconseguir empatar fins a tres vegades el partit, acabant amb un tres a tres  i per tant, amb un empat pel que fa els resultats de les tres parts del partit.