888sport_logo

888sport er en af de førende bookmakere i den danske branche. Tilmeld dig i dag og få en flot velkomstbonus på 100% op til 1.000 kr. Regler og vilkår gælder 18+.

Besøg 888Sport 

*Reklamelink

888Sport Kampagnekode 2018

888sport er en del af den store internationale gambling koncern 888, som har mange års erfaring indenfor online poker og casino samt sports betting. Sportsdelen af koncernen, 888sport, som nu har fået dansk licens, er i de seneste år blevet til en af de bedste bookmakere i den danske spilbranche. De tilbyder nemlig et af branchens største udvalg af odds på tværs af et utal af sportsgrene, ligaer og turneringer. Derudover kan du tilmed få en flot velkomstbonus på 100% op til 1.000 kr. helt uden at benytte en 888sport kampagnekode under din oprettelse.

Bonusvilkår Beskrivelse
Velkomstbonus 100% op til 1.000 kr.
Minimum indbetaling 70 kr.
Minimum odds 1.50
Omsætningskrav 10x indenfor 60 dage
Andre krav Kun nye kunder 18+.
Se regler og vilkår
888Sport Kampagnekode Ingen bonuskode nødvendig 

Det brede udvalg er bakket op af konkurrencedygtige og ganske høje odds samt høje tilbagebetalingsprocenter på de fleste af de sportsbegivenheder, der indgår i spiludvalget. Desuden er der gode muligheder for at finde gode liveodds, da 888sport også tilbyder live betting på en lang række kampe. Og alt dette findes ikke kun på hjemmesiden via din PC – du kan få den fulde oplevelse på din smartphone eller tablet med 888sport mobil og app.

Der er altså mange gode grunde til at oprette en konto hos 888sport. En ekstra fordel er, at du som ny kunde kan modtage en af branchens bedste velkomstbonusser med en 888sport kampagnekode. Med denne kampagnekode kan du nemlig få 100% op til hele 1.000 kr. på din første indbetaling – med en indbetaling på 1.000 kr., kan du altså have 2.000 kr. på din konto fra start, hvis du benytter dette tilbud. Det er uden tvivl et af de bedste velkomsttilbud i den danske spillebranche, som tilbydes alle nye kunder hos 888Sport.

I denne 888sport anmeldelse tager vi et kig på bookmakerens spiludvalg, odds, live betting, mobilplatform, kundeservice og meget mere. Vi sammenligner dette med de førende i branchen, så du kan vurdere om 888sport er noget for dig.

Få din 888sport velkomstbonus i dag 

*Reklamelink

Sådan aktiverer du din 888Sport Kampagnekode

Hvis du synes denne 888sport velkomstbonus lyder som noget for dig, er den heldigvis ganske nem at få fingrene i. Du behøver faktisk ikke nogen 888sport kampagnekode for at få fingrene i din bonus – klikker du på et link her på siden, vil du blive taget direkte til den side, hvor du kan oprette en konto og aktivere din bonus. Det eneste du skal gøre for at modtage din velkomstbonus er at følge disse enkle trin:

 1. Klik på et link her på siden. Det vil videreføre dig til 888sport’s hjemmeside.
 2. Klik på “Opret konto” i øverste højre hjørne af hjemmesiden.
 3. Indtast dine personlige oplysninger såsom navn, adresse og e-mail.
 4. Gennemfør din kontooprettelse.
 5. Foretag din første indbetaling og aktivér din velkomstbonus.
 6. Når du har gennemført din første indbetaling, vil 888sport overføre 100 kr. til din konto som en straksbonus. Herefter overføres 100 kr. til din konto hver gang du har spillet for 1.000 kr. til minimum odds 1.50, indtil hele bonussen er overført til din konto. Se flere vilkår her!

Det er altså ganske nemt og hurtigt at oprette en konto og modtage velkomstbonussen – og du behøver som sagt ingen 888sport kampagnekode. Du kan læse mere her!

Inden du aktiverer din 888sport bonus, er det dog vigtigt at du læser alle de gældende regler og vilkår for bonussen. Der er nemlig mange forskellige regler, som du skal være opmærksom på inden du takker ja til at modtage din bonus. Først og fremmest skal du lægge mærke til omsætningskravet, som pt. er på 10 gange bonusbeløbet til minimum odds 1.50. Hvis du f.eks. modtager den fulde bonus på 1.000 kr., skal du omsætte for 10.000 kr. til minimum odds 1.50 før du kan foretage en udbetaling. Bonussen er gyldig i 60 dage fra du laver din første indbetaling, og hvis du ikke opfylder omsætningskravet indenfor tidsrammen, vil resten af dit bonusbeløb bortfalde, og gevinster på din konto kan blive fratrukket.

Dette er nogle af de vigtigste regler og vilkår for bonussen, men der er mange andre regler som du bør læse inden du aktiverer din velkomstbonus.

Oprettelse med en 888Sport bonuskode

Det er ganske nemt at oprette en konto hos 888sport, og det tager ikke mere end et par minutter. Det eneste du skal gøre er, at følge disse enkle trin:

 1. Besøg 888sport’s hjemmeside.
 2. Klik på “Opret konto” i øverste højre hjørne af hjemmesiden.
 3. Et nyt vindue vil åbne. Her skal du indtaste dine personlige oplysninger såsom navn, adresse og e-mail.
 4. Når du har indtastet alle de nødvendige oplysninger, kan du gennemføre din kontooprettelse ved at klikke på “Opret konto”.

Som du kan se, er det en ganske nem proces at oprette en konto. Indenfor et par minutter kan du have din nye konto klar, og du kan begynde at spille på 888Sport, når du har foretaget din første indbetaling. Det er som sagt også ganske nemt at foretage en indbetaling og aktivere 888sport bonuskoden, så du kan få din velkomstbonus.

Bemærk at 888sport vil bede dig om at logge ind med NemID, når du har oprettet din konto. Det skal du gøre for at bekræfte din identitet, og forhindre hacking af din konto. Når du har logget ind med NemID bare én gang, behøver du faktisk aldrig mere at logge ind med NemID igen, hvis du henter 888sport appen til din smartphone eller tablet. Læs mere om det senere i denne 888sport anmeldelse.

888sport kampagner og bonustilbud

Udover den flotte velkomstbonus du kan få med en 888sport bonuskode, tilbyder bookmakeren en lang række af andre tilbud og kampagner til både nye og eksisterende kunder. Et eksempel er de odds boosts, som tilbydes næsten hver dag. Her vælger 888sport nogle udvalgte kampe, som du kan spille som et kombispil med forhøjet odds. Hvis du er ny kunde, er der nogle endnu vildere odds boosts at hente. 888sport kører nemlig ofte kampagner, hvor nye kunder kan få tårnhøje odds på udvalgte kampe. F.eks. kunne du på Champions League semifinalen mellem lokalrivalerne Atletico Madrid og Real Madrid få odds 8 på Atletico Madrid eller odds 7 på Real Madrid, hvor de oprindelige odds var henholdsvis 2.67 og 2.48.

Der er hele tiden nye og spændende kampagner og konkurrencer, hvor du kan få ekstra spænding og chancen for at score de store pengepræmier. F.eks. kunne du undervejs i Superliga-sæsonen prøve lykken på Superhjulet, hvor du kunne få et spin på hjulet hver dag hvis du placerede et væddemål på 250 kr. til minimum odds 2. Den maksimale gevinst på Superhjulet fra 1.000 kr. i freeplay penge. Dette er bare et eksempel på nogle af alle de kampagner og bonustilbud, som du får tilbudt som kunde hos 888sport. Bookmakeren tilbyder også kampagner indenfor live betting, hvor du kan få chancen for at score en stor gevinst ved at spille på 888sport live betting. Derudover er der ofte kampagner når store slutrunder og turneringer bliver afholdt, såsom VM eller EM i håndbold eller fodbold.

Generelt er udbuddet af kampagner og bonustilbud glimrende hos 888sport, som må siges at være en ganske gavmild bookmaker. Som både ny og eksisterende kunde bliver du hele tiden forkælet med en masse tilbud, så det kan være en god idé at holde øje med 888sport’s hjemmeside, hvor de løbende opdaterer når nye kampagner lanceres.

888sport-bonus

888sport odds og spiludvalg

Når det gælder udvalget af odds er der få bookmakere i den danske branche, som kan måle sig med 888sport. Du kan finde 888sport odds på alle de populære sportsgrene såsom fodbold, tennis, basketball, ishockey og håndbold, men du kan også spille på sportsgrene der får mindre opmærksomhed og TV-dækning i Danmark såsom dart, cricket, snooker, volleyball, badminton, bordtennis, bandy, skak, netball og meget mere. Der er stort set ikke en sportsgren, som ikke er inkluderet i 888sport’s udvalg af odds. Udover odds på sport, kan du også spille på alternative markeder indenfor underholdning og politik. Det inkluderer bl.a. odds på folkeafstemninger og parlamentsvalg indenfor politik og odds på vinderen af X Factor eller Eurovision Song Contest.

Det er ikke kun bredden af odds der imponerer. Det er også dybden af odds på de enkelte sportsbegivenheder i spiludvalget. På de fleste sportsbegivenheder har du adgang til et bredt udvalg af spiltyper, og på de største kampe kan antallet af tilgængelige markeder overstige 150. På en stor fodboldkamp fra Champions League kan du f.eks. spille på 1X2, over/under, europæisk og asian handicap, hjørnespark, kort, spillerspecials og meget mere. Og det store udvalg af spil går igen indenfor mange andre sportsgrene. Der er altså masser af gode muligheder for at gennemspille den velkomstbonus, du kan få med en 888sport bonus kode.

Selvom spiludvalget er bredt, betyder det ikke at oddsniveauet er lavt. Faktisk har 888sport nogle af branchens højeste tilbagebetalingsprocenter. Du finder altid høje 888sport odds på de fleste sportsgrene i spiludvalget, så der er god mulighed for at skabe overskud hos bookmakeren.

888sport live betting

Det flotte udvalg af prematch-odds er ført videre til 888sport live betting, hvor du kan spille på et utal af markeder hver dag hele året rundt. Du kan spille live på alle de populære sportsgrene såsom fodbold, tennis, basketball og ishockey, men du kan også finde 888sport live betting odds på dart, snooker, volleyball, bordtennis, badminton og meget mere. På specifikke sportsbegivenheder er udvalget af spiltyper generelt også flot, og det er kun få bookmakere som kan måle sig med udvalget af 888sport odds indenfor live betting. Så hvis du er til live sports betting, er 888sport en god bookmaker at vælge. Husk også, at alle de live-væddemål du placerer tæller med i omsætningskravet til den bonus du kan få med en 888sport kampagnekode.

Mens du spiller live hos 888sport har du en række værktøjer til rådighed, som kan hjælpe dig med at finde gode liveodds. Du kan bl.a. se en live-grafik på mange af kampene, hvor du kan se hvad der sker på banen minut for minut. Derudover kan du se en række live-statistikker, som viser hvad der er sket i kampen hidtil. På en fodboldkamp kan du f.eks. se statistikker for antal skud på og udenfor mål, kort, hjørnespark og enkelte andre. Den største mangel på 888sport’s live betting platform er live streaming. På nuværende tidspunkt tilbydes der ingen 888sport live streaming overhovedet. Her halter bookmakeren bagefter de øvrige konkurrenter i branchen, da flere og flere bookmakere har udviklet deres egen live streaming service. Desuden mangler der også en brugbar cash out funktion, da 888sport’s nuværende cash out funktion er tilgængelig på meget få markeder.

888sport mobil og app

Hvis du vil spille på 888Sport, mens du er på farten, findes der en gratis 888sport app til alle iOS og Android smartphones og tablets. Med 888sport mobil og app har du adgang til det samme store udvalg af odds. Det gælder også livemarkederne – du kan benytte 888sport live betting på samme måde på mobilen som på hjemmesiden. Derudover kan du nemt foretage ind- og udbetalinger.

888sport mobil og app er opbygget på samme måde som hjemmesiden. I venstre side af appen har du en navigationsmenu til rådighed, som indeholder præcist de samme sportsgrene, ligaer og turneringer du kan finde på hjemmesiden. Desuden har du, ligesom på hjemmesiden, en søgefunktion, hvor du kan søge efter den spiller eller det hold, du vil spille på. Når du har fundet din spiller eller dit hold, vil du blive ført direkte til den kamp de skal spille.

En ekstra fordel ved at have 888sport appen på din smartphone eller tablet er, at du ikke skal logge ind med NemID når du logger ind på din konto. Det er et krav at logge ind med NemID når du logger ind på din konto via din PC, men dette krav gælder ikke for den mobile platform.

Selvom designet og opbygningen kunne trænge til en opdatering, er 888sport mobil en god mobil platform, som kan tilbyde alt det en bookmaker-app bør have: nem navigation, gode muligheder for live sports betting samt nemme ind- og udbetalinger. Hvis du modtager den velkomstbonus du kan få med en 888sport bonuskode, gælder alle spil fra mobilen også med i omsætningskravet.

888sport-mobil

Prøv 888sport mobil i dag 

*Reklamelink

888sport kontakt

Hvis du får problemer, eller hvis du bare har spørgsmål, kan du altid kontakte 888sport kundeservice. De kan kontaktes på følgende måder:

 • Via telefon på nummeret 80 25 10 22. Telefonen er åben fra mandag til fredag fra 10-22 og lørdag og søndag fra 10-18.
 • Via e-mail på adressen kontakt@888sport.dk.

Som du kan se, er der ganske begrænsede muligheder for at komme i kontakt med 888sport kundeservice. Hos mange andre bookmakere har man mulighed for at kontakte kundeservice via en live chat på hjemmesiden, hvor man hurtigt kommer igennem til en medarbejder. Hos 888sport er det dog ikke muligt. Vi anbefaler at du foretager 888sport kontakt via telefonen, da der ofte er lange svartider på e-mails, og i mange tilfælde kommer der et ubrugeligt standardsvar tilbage, som ikke hjælper på de specifikke problemer man har.

Samlet vurdering

Som du netop har erfaret i vores 888sport anmeldelse, hører 888sport til i toppen af bookmakere i den danske branche. Det skyldes først og fremmest en af branchens største udvalg af odds. Du kan spille på flere sportsbegivenheder end du kan forestille dig, og når du har valgt den kamp du vil spille på, har du et væld af forskellige spiltyper at vælge mellem. Det gælder også på livemarkederne, hvor der hver dag er uendeligt mange liveodds. Det brede udvalg af markeder er desuden bakket op af høje og konkurrencedygtige 888sport odds.

En anden fordel ved at oprette din konto hos 888sport, er deres udbud af kampagner og bonustilbud til både eksisterende og nye kunder. Som sagt kan du som ny kunde få en flot velkomstbonus med en 888sport kampagnekode. Hvis du opretter dig som kunde, får du desuden en masse flotte tilbud, som du løbende kan deltage i, og hvor du får chancer for at vinde de helt store pengepræmier.

Selvom 888sport langt hen ad vejen leverer gode produkter og services, er der stadig visse væsentlige mangler. Først og fremmest mangler der en 888sport live streaming tjeneste, hvor man kan se kampe mens man spiller på dem. Derudover har 888sport en cash out funktion, som stort set ikke eksisterer – den er tilgængelig på så få markeder, at den er ubrugelig. Endelig bør 888sport forbedre mulighederne for at kontakte kundeservice. Den nuværende kundeservice er langt ringere end det, konkurrenterne kan levere.

Overordnet set er 888sport dog en anbefaling værd. Spiludvalget og oddsniveauet er så bredt, at du vil gå glip af meget, hvis du ikke har en konto hos 888sport. Husk at benytte en 888sport kampagnekode, hvis du vil modtage den flotte velkomstbonus på 100% op til 1.000 kr. på din første indbetaling.

Skulle du i stedet for 888sport være mere interesseret i at spille poker og casino, kan vi anbefale dig at tage et kig på søstersiderne 888casino eller 888poker, hvor der også er rig mulighed for god online underholdning. Hvis disse sider ikke lever op til dine krav, vil vi, som alternativer hertil, også gerne slå et slag for andre gode online casinoer som Tivoli Casino, Maria Casino og Royal Casino.

Modtag din 888sport velkomstbonus her 

*Reklamelink