Prentab

WELKOM


Welkom op de website van Prentab-ICT de allround ict-dienstverlener voor heel Nederland.

Speciaal voor het midden- en kleinbedrijf voor bedrijven tot en met 50 medewerk(st)ers (maar uiteraard ook voor grotere bedrijven).


WIE IS PRENTAB-ICT


Prentab-ICT is in 2011 als eenmanszaak opgericht door Henk Boskamp.

Prentab-ICT richt zich met name op praktische oplossingen waarin ICT ondersteunend is aan bedrijfsprocessen. Wij zijn met name georiŽnteerd op procesmatige en beheersmatige kanten van ICT (volgens de standaards ITILv3 en ASL2).

Door gebruik van onze goede sociale en communicatieve vaardigheden proberen wij te zorgen voor een bedrijfsbreed draagvlak bij invoering/wijziging/vernieuwing van ict-omgevingen. Wij gebruiken o.a. de Prince2 methodiek.

Ik heb ruim 15 jaar ervaring in de ICT (Rabobank, DeLaval, OSGroningen, Atos Origin), onder andere met Windows servers en Linux- en Unix-systemen ( met name Ubuntu). Ik ben enthousiast en werk graag in teamverband maar kan ook goed zelfstandig werken. Ik sta voor open communicatie. Ik heb didactische vaardigheden en ben verder loyaal, betrouwbaar, behulpzaam en doelgericht. Ook kan ik goed plannen en organiseren en ben ik flexibel ingesteld. Overige zaken die op mij van toepassing zijn: veranderingsgezind, snel aanpassen aan nieuwe situaties, oplossend vermogen, goed kunnen onderhandelen.

Bij ons staat de mens centraal! (sociaal inventief informatiseren) 

 

Voor mijn persoonlijk profiel zie :                                                           Zakelijk op facebook: