Pedicare Anke, uw voeten in goede handen!            

 

Als gediplomeerd medisch pedicure kunt u in mijn praktijk terecht voor een voetbehandeling op medisch en cosmetisch gebied. Ik kan uw voeten op een professionele manier verzorgen of verwennen en uw klachten doen verminderen of geheel verhelpen. Indien nodig kan ik u doorverwijzen naar de huisarts of podotherapeut. Uw voeten zijn bij mij in goede handen en samen zorgen we ervoor dat ze in optimale conditie blijven.
Op deze site kunt u lezen hoe u zelf uw voeten goed kan verzorgen en wat ik als medisch pedicure voor u kan betekenen. Mocht u vragen hebben naar aanleiding van deze informatie, of een afspraak willen maken, dan kunt u contact met mij opnemen op telefoonnummer  06 – 39 43 42 40 of mailen naar info@pedicareanke.nl.

 

 

Mijn praktijk is gevestigd aan de Douwes Dekkerlaan 1a te Papendrecht (Thermen Sauna Papendrecht). De praktijk is op gelegen op de begane grond en voor een ieder goed bereikbaar. Ook hier is voldoende parkeergelegenheid. 

Tevens kom ik als ambulant medisch pedicure bij u aan huis. Mijn werkgebied is Sliedrecht, Alblasserdam, Papendrecht, Wijngaarden, Oud Alblas, Nieuw Lekkerland en Dordrecht.  

 

Als medisch pedicure ben ik aangesloten bij ProVoet. Provoet is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures. Via provoet ben ik ook aangesloten bij de geschillencommissie. Om lid te worden van ProVoet is een erkend diploma nodig. De ProVoet pedicure is dus altijd gediplomeerd en kan uw voeten op een professionele manier behandelen. Ga hier naar de site voor meer informatie over ProVoet.

Tevens sta ik geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Pedicures (KRP).  Voor deze registratie moet aan bepaalde kwaliteitsnormen worden voldaan, waaronder bij- en nascholing. Hierdoor is kwaliteit van uw behandeling altijd gewaarborgd. Ga hier naar de site voor meer informatie. Deze registratie is ook noodzakelijk voor een eventuele vergoeding door de zorgverzekeraar van medisch noodzakelijke zorg voor chronisch zieken (o.a. diabetes en reuma). Uiteraard is deze vergoeding ook afhankelijk van uw eigen zorgverzekering. Voor meer informatie, klik hier.

 

Om kwaliteit en professionaliteit te waarborgen werk ik uitsluitend volgens de Code van de voetverzorging (dit zijn richtlijnen met betrekking tot Hygiëne, Arbo en Milieu – HAM) met gesteriliseerde instrumenten, via de nieuwste technieken en met kwaliteitsproducten.