Om L.A. BAR

På LA Bar - restaurang, sport och musik i Årsta kan du förutom att avnjuta en god amerikanskinspirerad middag även testa dina sångkunskaper i karaoke eller titta på ditt favoritlags senaste match på storbildskärmen.

LA Bar slog upp sina portar i oktober 2007. Även tidigare har det bedrivits restaurangverksamhet i lokalen men då med ett annat koncept.

Ägaren Jakob Rhawi har varit aktiv inom restaurangbranschen i omkring tio år och han har provat på de flesta positionerna. Bland annat har han arbetat som bartender, servitör, garderobiär och dörrvakt på Café Opera, Kicki's Bar & Café samt på flera andra ställen.

Vårt signum är att det här serveras mat av hög kvalitet gjord på bra råvaror till ett rimligt pris. På menyn finns till exempel 200-grams hamburgare som serveras med bacon, ost, soltorkade tomater, salsa och gräddfil. Andra rätter är revbenspjäll med coleslaw och pasta med oxfilé.

Varje fredagskväll anordnas karaokekvällar som leds av artisten Malin och dessa kvällar är väldigt populära.

Vi välkomnar även företag och privatpersoner som vill abonnera hela eller en del av restaurangen vid speciella tillfällen.

 labar front