Welkom bij Digitpaint

Scroll to the content

100% front-end

Binnen 10 seconden* besluit jij of je onze website interessant vindt of niet. Voordat die tijd om is laten wij je zien hoe dat van toepassing is op jouw website. Een front-end bouwen die supersnel laadt en op elk apparaat met elk type verbinding goed werkt is wat wij doen. En dat is nog maar het topje van de ijsberg…

* Dat is echt zo!

Wij zijn betrokken

Als front-end developers werken wij intensief samen met onze klanten, met andere disciplines en met elkaar. Hierbij werken we het liefst met iteratieve en incrementele methodes als scrum. Maar wij zijn er trots op dat we ons altijd kunnen aanpassen aan de door jouw gekozen projectaanpak.

Klaar voor de toekomst

Wij gebruiken graag de nieuwste technieken, maar vinden het net zo belangrijk dat onze technische oplossingen toekomstbestendig zijn. Dit betekent dat onze oplossing niet alleen nu werkt, maar ook later makkelijk kan worden doorontwikkeld.

The responsive web.

Cross-browser

HTML, stylesheets (CSS) en JavaScript zijn de bouwstenen waarmee we jouw website bouwen. Verschillende browsers gaan daar allemaal verschillend mee om. Ons doel is om de beste gebruikerservaring te creëren voor alle browsers, devices en schermformaten met één set front-end code. Dit betekent in dat we altijd kritisch zullen zijn bij de implementatie van een design. We zijn pas echt tevreden als dingen werken zoals ze bedoeld zijn.

Testing 1, 2, 3

Terwijl wij blok A maken, mag dat nooit effect hebben op blok B. Daarom onderwerpen we al onze front-end code aan unit-, functionele- en visuele testen. Deze tests voeren we zowel handmatig als geautomatiseerd uit (op onze continuous integration servers). We hanteren stricte kwaliteitseisen voor onze code om te garanderen dat onze teamleden op dezelfde wijze programmeren en we leveren nooit wat op zonder dat het minimaal één keer gereviewd is.

Prototyping

Benieuwd hoe iets gaat werken op jouw website of intranet? We kunnen het je laten zien door jouw wensen te vertalen in een prototype. Met zo'n interactief prototype kun jij het design en de exacte werking van jouw idee testen. Bovendien is het uitermate geschikt om binnen je bedrijf te gebruiken om de juiste mensen te overtuigen.

Performance

Een tegenvallende laadsnelheid stelt het geduld van de bezoekers van je website sterk op de proef. Bovendien is het ook schadelijk voor je Google ranking. Dynamische menu's, slideshows, social media, video's; hoe dynamischer de gebruikersinterface, hoe belangrijker het is dat de front-end van je website goed in elkaar zit. Wij zorgen ervoor dat de gebruikerservaring nooit lijdt aan slechte performance. Zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat delen van je website trapsgewijs worden ingeladen, zodat de gebruiker niet hoeft te wachten totdat afbeeldingen halverwege de pagina zijn geladen. Uiteraard houden we altijd rekening met de lagere snelheid van mobiele verbindingen.

Naadloze CMS-integratie

Door de jaren heen zijn onze front-ends in diverse back-endsystemen geïmplementeerd. Van Drupal en WordPress tot Sitecore, SharePoint en XperienCentral van GX Software. Hierdoor hebben we al die systemen grondig leren kennen en kunnen we garanderen dat jouw website of intranet werkt zoals jij en je bezoekers het zich hebben voorgesteld.

Onze klanten

We zijn er trots op dat we met een hele hoop fantastische klanten en partners mogen samenwerken. Dit is slechts een kleine selectie:

Technologieën

We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technieken, maar het helpt om een goede basis te hebben. Dit zijn een aantal van de technieken die we graag gebruiken.

  • HTML5
  • CSS3
  • Ruby on Rails
  • Node
  • WordPress
  • Drupal
  • React
  • Backbone

Hoe kunnen we je helpen?

Digitpaint

Front-end specialists

info@digitpaint.nl +31 88 400 77 00