Slider2
Slider2
Slider
Avanza

Avanza är en svensk aktiemäklare på nätet som är ett av Sveriges ledande digitala plattform för privatsparande och investeringar Investera i Bitcoins via Bitcoin XBT Certifikat hos Avanza.

Öppna Konto

Vad är Bitcoin Certifikat ?

Bitcoin certifikat är ett finansiellt instrument som följer utveckling på bitcoin. Med ett bitcoin certifikat kan du köpa och sälja bitcoin under börsens öppetider, precis som med traditionella aktier. Sedan 2017 så har populariteten med bitcoin certifikat verkligen exploderat. Både Avanza och Nordnet har rapporterat att försäljningen av just bitcoin certifikat har ökat flera 100%.

Den största fördelen med att handla i bitcoin certifikat istället för att köpa bitcoins som du även innehar är att ett bitcoin certifikat handlas exakt lika enkelt som en vanlig aktie. Du kan exempelvis handla bitcoin certifikat inom en kapitalförsäkring (KF) eller via ett individuellt sparkonto (ISK) och du slipper den valutarisk som är förknippad med bitcoin handel i euro eller dollar.

iqoption bitcoin certifikat

IQ Option är en av världens ledande online handelsplattformar. Ta chansen att handla ett brett utbud av instrument och kryptovalutor med hjälp av toppklassiga analysverktyg. Börja med Bitcoin CFD trading hos IQ Option.

Öppna Konto
FxOpen-bitcoin-certifikat

FXOpen har erbjudit tradingtjänster sedan 2005 och är för närvarande en av de mest framgångsrika och snabbast växande trading brokers i världen.FXOpen låter dig byta och trada på kryptovalutorna Bitcoin, Ethereum, Litecoin mot USD, Euro eller Russian Rubble i form av CFDs.

Öppna Konto

Plus500 är ett internationellt finansiellt företag som tillhandahåller online-handelstjänster i skillnadskontrakt (CFD), över mer än 2000 värdepapper och flera tillgångsklasser. Plus500 erbjuder day traders möjligheten att handla CFD på kryptovalutor som Bitcoin och Ethereum.

Öppna Konto

Bitcoin XBT Certifikat

Bitcoin XBT är certifikatet utfärdat av XBT Provider AB och har sedan lanseringen på Stockholmsbörsen First North i 2015 ökat med fler 100%. När du väljer att investera i bitcoin via ett certifikat som bitcoin XBT, så är det viktigt att känna till att du inte ”äger” några bitcoins för att du innehar certifikatet, utan du tjänar eller förlorar på bitcoin kursen som avspeglas på Bitcoin priset.Då du inte äger Bitcoin med ett certifikat så finns det ett antal risker som är värt att tjäna till.

Dessa är valutarisken, likviditetsrisken, kreditrisken och marknadsrisken. Vi rekommenderar att du alltid noggrant gör research när du investerar i certifikat i bitcoin XBT hämtar Bitcoin pris från 3 helt olika marknadsplatser, för att sedan beräkna genomsnittspriset. När du investerar i bitcoin XBT via Avanza, Nordnet eller IG Markets så har du utöver courtagen årlig avgift på 2,5%, vilket automatiskt dras från certifikatets pris.

Avanza

Avanza är en svensk aktiemäklare på nätet som är ett av Sveriges ledande digitala plattform för privatsparande och investeringar Investera i Bitcoins via Bitcoin XBT Certifikat hos Avanza.

Öppna Konto

Binance är en snabbt växande och kryptovaluta exchange med fokus på krypto-till-kryptohandel. Plattformen har börjat få popularitet i blockchain-samhället tack vare sina imponerande utbud av kryptovalutor och erbjudanden samt sina låga handelsavgifter.

Öppna Konto
hitbtc

HitBTC är ett av världens mest avancerade kryptovaluta exchange. Sedan 2013 har HitBTC tillhandahållit marknader för Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dogecoin, Monero, USDT och mer än 300 kryptovalutor totalt.

Öppna Konto
cex-io

CEX.IO är en plats för alla som bara vill köpa och sälja Bitcoins. Sätt in kapital med ditt Visa / MasterCard eller banköverföring. Joina över 700 000 användare från hela världen och öppna ett trading konto hos CEX.IO.

Öppna Konto
etoro bitcoin trding

En av de största fördelarna med att köpa bitcoins på eToro är att du handlar via en mäklare som är etablerad med miljontals kunder. Etoro har funnits i många år och är betroda av de största investerare. Hos Etoro får du en personlig account manager som lär dig allt du behöver veta om Bitcoin CFD trading.

Öppna Konto

Bitcoin CFD Trading

CFD står för kontrakt för skillnad. Det är en derivathandel i framtida stil. Detta innebär helt enkelt att handelsplanen gör att du kan satsa och spekulera på stigande eller fallande av allt som för närvarande handlas på en snabb global marknad. CFD är därför knuten till en annan tillgång, även känd som den underliggande tillgången.

Du spekulerade bara på prisfluktuationen på produkten. Spekulera på uppgången av värdet av ett visst objekt och satsa på det är känt som trading ”long.” Det motsatta kallas handel ”kort”. Genom bitcoin CFD trading så tjänar du pengar på både en ökning som på nergången på bitcoin.

bitcoin-certifikat

Hos LocalBitcoins.com kan människor från olika länder byta ut sin lokala valuta till bitcoins. På webbplatsen kan användarna posta annonser där de anger växelkurs och betalningsmetoder för att köpa eller sälja bitcoins. Du svarar på dessa annonser och samtycker till att träffa personen att köpa bitcoins med kontanter eller handla direkt med banköverföring.

Öppna Konto

Paxful är en peer-to-peer-online-marknadsplats för bitcoin, en alltmer populär digital valuta som du kan lagra i en gratis e-plånbok som är tillgänglig för dig vid registrering. Växlande tillåter användare från hela världen att enkelt köpa och sälja bitcoin online på minuter, beroende på överföringsmetod. Gör en enkel insättning på ditt kapitaltill din digitala Paxful plånbok.

Öppna Konto

ALFAcashier grundades 2012 som en e-valuta växlingstjänst. År 2013 började de acceptera Bitcoins och senare andra populära kryptovalutor som Litecoin, Ethereum, Dash och Monero. I 2015 uppnådde ALFAcashier en ny nivå av valutaväxling och starta en Auto Exchange-funktion som gör att du kan konfigurera automatiska utbyten av Bitcoins enligt en mall utan att behöva besöka hemsidan.

Öppna Konto

Bitcoin Exchange

Ett av de bästa ställen att göra ditt första Bitcoin köp är hos en Bitcoin Exchange. Det finns många Bitcoin Exchanges där ute med varierande prestanda, säkerhet och användarvänlighet. Vissa är mindre trovärdiga än andra och vissa kan vara ganska begränsade, så det är viktigt att välja rätt Bitcoin Exchange till att börja med. Vi rekommenderar att du använder dig utav xxxx.

Om du hellre vill ta en mer direkt väg när du ska köpa Bitcoins, så kan du välja att använda en peer-to-peer-tjänst som LocalBitcoin eller BitQuick. De erbjuder ett bredare utbud av betalningsalternativ och låter dig även köpa Bitcoins direkt från en säljare utan mellanhänder.

Binance är en Bitcoin exchange och Bitcoin plånbok. Binance är en exchange som har kunder i många länder runt om i världen. En bra sak med Binance är att de har mycket låga avgifter. En annan bra sak är att de har en stor användarbas och därmed respektabel volym (vilket betyder att det är lättare att köpa och sälja när tiden kommer eftersom det finns fler köpare och säljare av Bitcoin hos Binance än hos andra Bitcoin Exchanges).

Öppna Konto

Nyheter Bitcoins Nyheter Bitcoin

Bitcoin Certifikat Hävstång
SEO trend to look for the best in 2018
SEO trend to look for the best in 2018