Wie zijn wij?

Frank Vogel financieel advies is een klein servicegericht kantoor in Weert met persoonlijk contact hoog in het vaandel. In deze tijd van centralisatie en online dienstverlening stellen wij juist het persoonlijk contact graag centraal. Dat is ons vertrekpunt en onze motivatie. Ons kantoor is gebouwd op ruim 25 jaar ervaring in verzekeringen en financieel advies. Door onze betrokkenheid en deskundigheid zijn wij niet alleen in staat om uw verzekeringen maar ook al uw andere financiële zaken optimaal te behartigen.

 

De kernwoorden van ons bedrijf; persoonlijke aandacht, betrokkenheid en korte lijnen. Dit ervaart u in onze snelle en flexibele service en maatwerk in advies én kunt u proeven in een heerlijk kopje koffie.

De visie van ons bedrijf is een langdurige relatie onderhouden met zowel particulieren als het Midden en Kleinbedrijf. Dit doen wij door voortdurend alert en waakzaam te zijn op de snel veranderende ontwikkelingen in onze maatschappij en uw financiële plaatje hierop optimaal aan te passen.

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag: 09:00 – 17:30 uur
Zaterdag & Zondag: gesloten

Erkend Hypotheek Adviseur Gecertificeerd Financieel Planner   Raia Logo Erkend Financieel Adviseur