Responsive = Belalngrijk

Onderweg naar huis of naar uw kantoor, thuis in uw luie zetel kortom overal waar we komen verwachten we dezelfde portie informatie terug te vinden op het internet als wanneer we eenvoudigweg voor ons computerscherm zouden zitten. Maar niet elke website wordt goed weergegeven op tablets, smartphones en laptops!

Zorgt dat je over een responsive website beschikt want het mobiele internetgebruik kent een opmars! Zorg ervoor dat je klanten niet doorklikken naar een website van de concurrent!

Mobile-friendly = Voorang

Mobiele websites scoren hoger in Google. Is jouw site nog niet geoptimaliseerd voor mobiele apparaten? Dan is het nu tijd voor actie!Google heeft aangekondigd vanaf 21 april websites die ‘mobile-friendly’ zijn hoger te waarderen. Het is dus slim ervoor te zorgen dat je website geschikt is voor mobiel gebruik. Een website die niet responsive is zal lager terecht komen in de zoekresultaten van Google.

Om ervoor te zorgen dat websites steeds meer geschikt zijn voor mobiel gebruik, gaat Google deze websites hoger waarderen. Met als gevolg als je website (nog) niet geoptimaliseerd is voor smartphones en tablets, zul je slechter in Google vindbaar zijn.

 

Offerte

Vraag hier een offerte voor een Mobile friendly website.

Afspraak

Wilt u meteen een afspraak maken? Klik hier.