Takmaterial för plana och låglutande tak | Takcentrum

Världens bästa takpapp!

TÄTSKIKT SOM SKYDDAR!

Världens bästa takpapp

Täta leveranser

PÅ HÖG NIVÅ!

Takcentrum har snabba leveranser

Spetskompetens när det gäller

ROTSÄKRA TÄTSKIKT

till Gröna Tak

Sedumtak och Gröna tak

Världsledande produkter anpassade

TILL VÅRT SVENSKA KLIMAT

Villor i Sverige

Kompletta helhetslösningar

FÖR ALLA TYPER AV TAK

Takcentrums referenser

Våra kunder är proffs på

TAK- OCH TÄTSKIKTSBARBETEN

Takläggare

Våra produkter Takcentrum jobbar endast med kvalitetsprodukter som är handplockade och noga utvalda. Vårt sortiment är brett och vi kan därför föreslå det optimala valet av tätskikt för just ditt projekt. På tillbehörssidan har vi det mesta för ett komplett tak. Våra produkter gör taken täta, trygga och säkra.


Våra tjänster Brett produktsortiment backas upp med kompetenshöjande tjänster och tätskiktsgarantier i världsklass.

T-Team
T-Team

Takcentrum tror på långsiktiga relationer! Nära samarbete med kunder är en förutsättning för att kunna erbjuda bra produkter och service.

Takcentrum Sköld
T-Garantier

T-Garantier är det samlade namnet för alla våra tillbehör- och tätskiktsgarantier. Konceptet T-Garantier omfattar tätskiktsgarantier, tillbehörsgarantier, underlagspappsgarantier och andra garantier på verktyg och annat vi erbjuder våra kunder.

Takcentrum Kvalitet
Tätskiktsakademin

Efter lärarledda teoretiska och praktiska kurser får man tillgång till Takcentrums Tätskiktsakademi som är den första och främsta online utbildningssajt för träning och certifiering av takläggare och tätskiktsarbetare i Sverige.

Tätskiktsgarantier
Kundcenter

Vårt centralt belägna kundcenter, bekvämt och lättillgängligt alldeles intill E4:an i Västberga Industriområde, är platsen där sortiment, kompetens och tillgänglighet möts på ett sätt som uppskattas av alla.

Takcentrum Certifieringar
Certifieringar

Vi vet att inget tätskikt är bättre än hur det installeras. Tack vare många års erfarenhet och våra pågående certifieringar är T‑Team takentreprenörer kunniga och välutbildade.

Så här tycker våra kunder


Takcentrum är specialister på tätskikt. Vi jobbar främst med takmaterial anpassade för låglutande yttertak,
terrasser, balkonger, innergårdar och alla ytor som måste fuktsäkras med hållbara tätskikt.

Gröna Tak - Sedumtak

Gröna Tak

Intresset för miljösmart byggande har tagit fart på senare år i Sverige. Gröna Tak på byggnader är en typisk miljösmart lösning för bättre och trevligare stadsmiljö för både människor och djur.

Läs mer om Gröna Tak

Miljöpolicy

Miljö

På Takcentrum tror vi på att vi alla ska ha ett åtagande som resulterar i ständiga förbättringar av vår miljömedvetenhet och miljöarbeten i dagliga livet både hemma och inom företaget.

Läs mer om vår miljöpolicy

Easy Cover – mekanisk infästning utan att penetrera tätskiktet!

Effektiv taktäckning med stora gummidukar. Mekanisk infästning utan att göra hål i tätskiktet minimerar risken för läckage. Skruv och bricka monterad i underlaget. Induktionsmetoden svetsar gummiduken mot underlaget.    …


  Läs mer

Alutrix + Resitrix på Stockholm Quality Outlet

Stockholm Quality Outlet expanderar.Nyproduktion. Här lägger Årsta Tak AB Alutrix som ångspärr och ovanpå det Resitrix MB som ytskikt. Här tänker Fastighetsägaren långsiktigt och med denna lösning får de ett…


  Läs mer
Mors Mössa, Bohus Fästning anno 1308

Resitrix tätar anrika Mors Mössa, Bohus Fästning anno 1308

Fastighetsverket ville sätta en ”mössa” på Mors Mössa men ingen regelrätt ”hatt” som på Fars Hatt. Lösningen blev Resitrix EPDM tätskiktssystem. Tornet, där sten för sten, under denna varsamma renovering,…


  Läs mer