Welkom


Welkom op de site van 2bslim.nl.

Op deze site vind u informatie over afslanken, gewichtsbeheersing en je lekker voelen.
Door het eten van hoogwaardige eiwitrijke voeding, komt uw lichaam vanzelf in een betere conditie. U zult merken dat het op gewicht komen én blijven, met de voeding van 2bslim eenvoudig, prettig én betaalbaar is.
Met de combinatie mogelijkheden heeft u voor € 12,50(goedkoper dan in de winkel of bij BOL.COM) per bus, 18  maaltijden in huis.
Door de shakes te maken met alle mogelijke dranken (van sojamelk en yoghurt tot dubbelfris en zelfs water)
en het mengen met alle mogelijke vruchten of fruit, kunt u bijna oneindig combineren.
Daarnaast kunt u met de verschillende smaken, zoals aardbei, kersen, vanille, latte-macchiato en chocolade, de meest uiteenlopende combinaties samenstellen. Kortom, u kunt zich op uw eigen smaak gebied, volledig uitleven met de uitermate betaalbare voeding van Slim System.

Hoe werkt het eiwitdieet nou precies?
De aangepaste maaltijden zorgen ervoor dat je lichaam weinig koolhydraten (suikers) en “slechte” (verzadigde) vetten binnenkrijgt. De koolhydraten zijn wel de energiebron van je lichaam, maar als ze niet aanwezig zijn spreekt het lichaam de reservevoorraad aan: je vet > en dat is het doel! 
Dat proces begint al twee tot drie dagen na de start van het eiwitdieet, waardoor je snel en verantwoord zal afslanken. 
Een eiwitdieet moet aangevuld worden met kleine gezonde maaltijden, met voldoende “groene” groenten en dus vezels met eventueel fruit.