Dessa produkter säljer vi:

VAPES-SILVER
Ejuice-Silver
KLÄDER-SILVER

Fakta om vaping och dess hälsorisker för dig som vill börja vejpa & köpa ett startkit i vår vape butik!

Som Vape butik har vi naturligtvis ett ansvar att ge dig som kund all den fakta vi vet om med e-cigarett och dess hälsorisker. Vi tycker det är bra om du som ska köpa en vejp eller ett enklare startkit har den senaste infon om hur farligt e cigg kan vara.

Att e-cigaretter och vapes inte är en hälsokur om du inte röker vanliga cigaretter är nog ingen som inte förstår hoppas vi, om så inte är fallet så kan vi avslöja direkt att e cigg är farligt för lungorna.

 

Anledningen till detta är att dina lungor enbart är gjorda för att ta upp så rent syre som bara möjligt, och en e-juice ånga är inte rent syre. Men hur vida farligt det faktiskt är kan vare sig vi eller den senaste forskningen i ämnet heller säga, men att det inte är farligare än cigaretter är de flesta forskare överens om idag.

Så farligt är det att vejpa

Många ställer sig frågan hur farligt är det för omgivningen att röka e cigg inomhus, kan det räknas som passiv rökning av e cigaretter med e-juice utan nikotin?

Vi har tyvärr inte alla dessa svar, men vi avråder vuxna att röka e cigg inomhus med barn i samma rum. Det är 18 års åldersgräns i Sverige för att köpa vape produkter och e cigg, detta för att barn inte ska få i sig e-juice ångan oavsett om den bara innehåller aromer och är nikotinfri.

Tänk också på att det inte är lagligt att röka vare sig vape eller cigaretter inomhus på offentlig plats längre, respektera detta då alla inte tycker det är lika kul med lite moln av ånga som vi som vejpar gör.

 

Därför ska du inte röka e cigg inomhus

Vill du ha mer fakta på bordet om hälsorisker och biverkningar förknippade med e cigg användning innan du köper en vape av oss, kan du läsa mer på Wikipedia, eller kolla på SVTs dokumentär från Vetenskapens värld om hur farliga är e-cigaretter?