Chokladogram, Blommogram, Nallegram & Pocketogram

Chokladogram, Blommogram, Nallegram & Pocketogram

Chokladogram Att skicka presenter till de som man håller kära, men kanske inte träffar så ofta är väldigt uppskattat. Lagom till alla hjärtans dag, jul eller bara en helt vanlig vardag så är det ett perfekt tillfälle att överraska någon med en fin present. Att få den levererad direkt till dörren gör det hela till en ännu större överraskning för mottagaren som förhoppningsvis blir väldigt glad för din omtanke. Möjligheten att skicka presenter är det väldigt många utnyttjar idag, då det är väldigt enkelt att beställa dessa och man med säkerhet vet att paketet kommer fram direkt till mottagaren utan några större omständigheter.


Blommogram Blommogram innebär helt enkelt att du kan beställa en blomsterbukett via telefon eller Internet och få den levererad till en mottagare som bor nästan vart som helst i Sverige. Du väljer vilken prisnivå buketten ska ligga i och du kan även själv komma med önskemål om speciella blommor. Har du inga sådana önskemål så komponerar butiken själv ihop en fin bukett med blommor som passar bra tillsammans. Du kan även be butiken skicka med ett kort där du själv väljer vad de ska skriva på kortet. Ordet BLOMMOGRAM är Interfloras eget registrerade varumärke. Efter Internets uppkomst har antalet liknande tjänster blivit alltmer populärt. Chokladogram, nallegram och pocketogram - det finns mycket att välja bland.

>> Skicka blommogram till någon du håller kär

Chokladbud Chokladogram innebär, precis som det låter, att du kan skicka choklad till en vän eller till din älskade. Det finns många olika sorters choklad att välja mellan i olika prisklasser. Mjölkchoklad, vit choklad eller mörk choklad, vilken är favoriten hos din älskade? Eller varför inte testa något annorlunda, kanske lyxpraliner, belgisk choklad, handgjorda italienska chokladpraliner, chokladcigaretter, choklad från Jämtländska Åre eller chokladchips! Till chokladen kan du välja att de skickar med ett kort med din personliga text samt en liten gåva i form av biobiljetter eller en söt nalle.

>> Visa din kärlek med ett Chokladbud

Nallegram Nallegram är en tjänst som låter dig skicka en söt nalle hem till din vän. Detta passar faktiskt bra både för barn och vuxna. Det fungerar både som doppresent, födelsedagspresent till ett barn, eller som en kärleksgåva. Nallarna är vanliga gosedjur, men de har ett budskap. På nallen sitter nämligen en tröja som har en text på sig. Antingen väljer du texten från ett urval av färdiga texter, som ”Jag älskar dig” eller så skriver du din egen text. Självklart finns det även andra nallar man kan skicka och ofta kan man få skicka med ett kort med valfri hälsning på. Framförallt barnen tycker att det är roligt med ett nallegram, de får ju inte så ofta post till sig själv och tänk dig då en alldeles egen present i brevlådan – med en nalle i!

>> Skicka en nalle med Nallebudet

Godisboxen är ett företag som hjälper dig att kombinera ihop en present med godis till någon som du tycker om. Presenten skickas efter din beställning direkt hem till mottagaren som en mycket trevlig överraskning. Det finns en mängd olika boxar att välja mellan som även kan innehålla andra saker än bara godis. Till exemple kan du ge bort en box med biobiljetter, trisslotter eller ett gott te. Du får sedan välja utseende på boxen och skriva din egna hälsning till mottagaren. Du kan till exempel ladda upp ett eget fotografi och låta detta pryda lådan som ditt godis skickas i.

>> Skicka godis med Godisboxen