HOI, IK BEN NIEKE!

 

een 23-jarige creatieve enthousiasteling, woonachtig in Goor. Ik studeer media, informatie en communicatie en word dolenthousiast van alle creatieve aspecten die mijn opleiding mij biedt. Uitdagingen ga ik niet uit de weg, afgelopen Juli maakte ik de keuze om voor een half jaar naar Australië te gaan. Daarnaast ben ik een teamspeler, de Artica Battle won ik samen met drie klasgenoten. Zowel alleen als in een team werk ik hard om doelen te behalen. Zo heb ik mijn propedeuse in mijn eerste jaar gehaald. Mijn volgende doel? Een uitdagende en creatieve stage vinden!

HIER BEN IK GEWEEST

EDUCATION

  • MEDIA, INFORMATIE EN COMMUNICATIE

Uitstroom creatieve media en concepten ’16 – huidig

  • MARKETING EN COMMUNICATIE

Uitstroom medewerker communicatie ’13 – ’15

  • MAVO

Uitstroom Economie ’08 – ’12

STAGES

  • KLICK COMMUNICATIONS

Communicatie stage in Sydney, Australië ’18 – huidig

  • YALP – SPORT EN SPEELTOESTELLEN

Marketing stage in Goor ’15 – ’15

  • RECLAMEBUREAU DE LIJN

Communicatie stage in Hengelo ’14 – ’15

CERTIFICATEN

  • ARTICA BATTLE

Beste concept Artica Battle 2018

  • CAMBRIDGE BEC PRELIMINARY

Binnen mijn opleiding, Media, Informatie en Communicatie, kiest iedereen in het tweede jaar een uitstroomrichting. Zo ik ook dus. Moeilijk, want ik wist eigenlijk niet zo goed wat ik wilde kiezen omdat ik veel interessant vind. Ik ben creatief en houd ervan om concepten te bedenken, ontwikkelen en om te zien hoe je van een idee iets maakt. Ik zou graag iets met foto-, videografie willen doen. Met InDesign en Premiere Pro kan ik urenlang werken zonder verveeld te raken. Copywriting vind ik ook heel tof en daar wil ik graag beter in worden.

Eigenlijk vind ik heel veel leuk. Maar welke uitstroomrichting past het beste bij mij? Dat wist ik een jaar geleden nog niet.

Om antwoord te krijgen op deze vraag ging ik mij verdiepen in de vier specialisaties. Ik koos uiteindelijk voor de uitstroom creatieve marketing en concepten.

logo_metropool_web
website_artica_
website_slagbijalmelo

Dit heb ik gemaakt

Zoals ik in mijn brief al vernoemd heb, ben ik ook dol op video- en fotografie. Onderstaande video’s maakte ik voor mijn opleiding waarbij ik ook met veel plezier voor de camera stond!

2.dierenasiel_enschede
yalpgoor
1.enschede_fietsstad

KOFFIE? LEKKER!

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search