Jumboblokken

Prefab betonproducten online, de grootste in zijn soort!

Online aanbod van jumboblokken bij Betondingen.nl.

De jumboblokken van Betondingen.nl zijn uitstekend geschikt voor uiteenlopende doeleinden. Omdat deze blokken makkelijk inzetbaar zijn en door hun neutrale kleur en vorm makkelijk in de omgeving opgaan, ziet u ze vaak functioneren als stootband en aanrijdbeveiliging voor gemotoriseerd verkeer.

Zo worden ze door gemeenten steeds vaker geplaatst rond parkeerplaatsen en langs de rand van grachten. Bedrijven kunnen de blokken gebruiken om schade aan het pand door vrachtwagens of heftrucks te voorkomen. Vaak worden dit soort jumboblokken gebruikt om risicovolle verkeersituaties veiliger te maken, zoals in bochten of op plaatsen waar voetgangers meer kwetsbaar zijn. Daarnaast zijn ze uiterst geschikt voor afscheidingen, maar ook in en om de tuin voor particulieren.

De jumboblokken van Betondingen.nl zijn gemaakt van uiterst duurzaam materiaal dat niet slijt en nauwelijks onderhoud nodig heeft. Beton wordt niet beïnvloed door weer en kan dankzij de lange levensduur en de natuurlijke aard van het materiaal eenvoudig hergebruikt worden. Dat maakt onze blokken een milieuvriendelijke en voordelige aanschaf. Kijk snel verder in onze webshop voor alle verschillende soorten jumboblokken.

Betondingen.nl

Onze gespecialiseerde webshop is de grootste in zijn soort. Alles wat u als bedrijf, particulier of gemeente nodig hebt qua prefab beton kunt u zodoende op één adres vinden. Al onze artikelen zijn per stuk te bestellen en worden in heel Nederland en België geleverd. Betondingen.nl is aangesloten bij het gecertificeerde label Thuiswinkelwaarborg. Zo weet u dat u niet alleen een voordelige keuze, maar ook een veilige hebt gemaakt. Wij staan graag klaar om al uw vragen te beantwoorden over onze voorwaarden, leveringen en producten om u de juiste keuze te helpen maken.

Contact

Het adres van onze webshop is: www.betondingen.nl

De klantenservice is bereikbaar via: 085-0606204

U kunt ons telefonisch bereiken op kantooruren van maandag tot en met vrijdag. Daarnaast kunt u contact opnemen met Betondingen.nl via het formulier op deze website. Onze medewerkers nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

We bellen u op!
Contacteer ons!085-0606204