035 - 622 4589                 Knowledge Network

Over Knowledge Workers

Met welke content spreek ik mijn doelgroep aan? Hoe krijg ik de juiste doelgroep daadwerkelijk naar mijn bijeenkomst? Hoe organiseer ik dat deelnemers op mijn bijeenkomst het achterste van hun tong laten zien? Dit zijn enkele vraagstukken waar Knowledge Workers u graag in begeleidt. Knowledge Workers is producent van sterk inhoudelijke bijeenkomsten die voor u werken. We combineren jarenlange ervaring in ontwikkeling van zakelijke bijeenkomsten met wetenschappelijke skills in marktonderzoek en sectorkennis. Door onze netwerkorganisatie kunnen we u snel en flexibel van dienst zijn.

Uw doelstelling met een sterk inhoudelijke bijeenkomst voor bijvoorbeeld uw medewerkers, klanten of ‘prospects’ is de graadmeter voor succes. Knowledge Workers ontzorgt bij ontwikkeling van concept, inhoudelijke benadering van juiste doelgroep en vinden van de juiste vorm; onderlinge samenhang tussen de ingrediënten ‘content, ‘netwerk’ en ‘vorm’ is cruciaal voor het succes van een bijeenkomst. Knowledge Workers is thuis in advies, productie en projectmanagement voor bijvoorbeeld congressen, klant- of focusdagen. Door samenwerking met gerenommeerde journalisten, die graag vooraf met u meedenken, kunnen wij interviews en reportages organiseren op het door u gewenste niveau.

Behalve in opdracht ontwikkelt Knowledge Workers ook bijeenkomsten op eigen titel bijvoorbeeld onder Knowledge Network in samenwerking met Arend Jan Boekestijn.

Joost de Zeeuw
Knowledge Workers

“You can never really prepare for the future unless you have a future-focused mindset. The future must be created ’day by day, person by person’ rather than be left to chance or fate.”

Bron: Peter Drucker

Content
productie
Met journalistieke aanpak zorgen we dat content relevant, nieuw en extra waardevol wordt om uw doelgroep voor, tijdens en na uw bijeenkomst maximaal aan te spreken. De productie komt tot stand middels extern en/of intern marktonderzoek, interviews en reportages. Hiervoor werkt Knowledge Workers samen met gerenommeerde journalisten als Fons de Poel, Arend Jan Boekestijn en Charles Groenhuijsen.
Netwerk
samenbrengen
Met jarenlange inzet van ‘marketing skills’ en benodigde sectorkennis is Knowledge Workers specialist in het betrekken, activeren en verbinden van specifieke doelgroepen, gericht op het samenbrengen van een waardevol netwerk op uw bijeenkomst. We zijn onder andere gespecialiseerd in het samenbrengen van bestuurders en directieleden van de BV Nederland.
Vorm
van kennisuitwisseling
Knowledge Workers combineert haar sterk inhoudelijk geproduceerde events met creatieve eventvormen om kennisuitwisseling maximaal tot stand te laten komen.
Onze ‘On-site management’ zorgt voor een strikte aansturing op de inhoud tijdens de bijeenkomst, die we altijd vanuit wederkerigheid benaderen; deelnemers en sessieleiders komen niet alleen ‘halen’, maar ook ‘brengen’.

Diensten & Producten

Eventadvies &-productie - Projectmanagement - www.knowledge-network.nl

Stacks Image 92

Actueel
Knowledge Workers stond met Fons de Poel Productions 1 & 2 april op de beurs EVENT 15.


Tevens verzorgden we met Jaarbeurs en EVENT 15 het openingsprogramma "Rendement van een zinvol event" op 1 april in Polar-zaal van Jaarbeurs. Bekijk hier de trailer. Mocht u meer informatie willen over dit event, neemt u dan contact met ons op via contact@knowledgeworkers.nl of bel naar 035-6224589