Hallo, wij zijn Jayne en Pendell. Twintig jaar geleden ontmoetten wij elkaar (Jayne uit de westelijke kolonie, Pendell uit de oostelijke) in Nederland. Hier begonnen we onze Europese opvattingen te integreren met de levenswijsheden van onze (voor)ouders uit India en Indonesië.

Vanuit de ervaring van onze eigen ontwikkeling kunnen wij jong en oud bijstaan in hun levensproces, door iemand zijn eigen mogelijkheden en genezing te laten ontdekken. We gebruiken daarbij o.a. de volgende technieken: yoga, meditatie, reiki, (kristal)healing, reading, en klankhealing middels didgeridoo, djembe en eigen stem. Ook geven we energetische massage Tuina, Shiatsu, Do In en intuïtieve cursussen/workshops.

Door onze eigen ervaringen en met behulp van opleidingen (o.a. qing bai, reiki alliance, yoga, Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu), creëerden wij een levenshouding waarin we gevoel en ratio in onszelf als evenwichtig middelpunt plaatsen. Met de komst van onze dochter Ananya, met wie wij ook veel inzichten delen, leerden wij als vanzelf onze kennis uit te dragen.