CCH Helmond

Postduivenhouders Helmond

Archief

Uitslagenarchief

 

Leo Koolen winnaar van superzware Perigueux!

Voor de laatse marathonvlucht van dit seizoen togen de wagens niet naar het geplande Cahors, maar naar Perigueux. Daar werden de duiven om 10.30 uur gelost en konden beginnen aan een zware, zeer zware vlucht! Geen enkele duif haalde de 800mpm grens!

Leo Koolen pakte om 11.18 een topduif. Hij speelt hiermee de eerste van de CCH en haalt met 773mpm de overwinning naar Bakel. Jos Mikesz is een goede opvolger op twee en natuurlijk is Johan Meulendijks niet weg te denken uit de top: hij neemt plek drie voor zijn rekening. Gerard Brouwers doet het dit jaar erg goed, nu op plaats vier en Hans Adriaans vinden we terug op plaats vijf.

Hiermee is een loodzwaar marathon seizoen ten einde gekomen, alle respect voor deze duiven en hun bazen!

Proficiat!

 

Theo Gerrits winnaar Laon!

Vanwege de hitte op de inkorfdag werd besloten zaterdag in te korven voor de vlucht Laon i.p.v. Epernay. Om 09.30 uur werden de duiven gelost voor een pittig vluchtje.

Theo Gerrits is de te kloppen man: hij neemt de eerste plaats voor zijn rekening. Comb. Manders en zoon pakken een tweede plaats en Joop Vereijken doet het erg goed op drie en vier. A. Vermulst en zoon maken de top vijf vol.

Proficiat!

 

De vluchten van deze week:

Zaterdag 11-8 Nanteuil          inmanden donderdag 9-8

Zondag 12-8 Duffel                inmanden zaterdag 11-8

 

Gezamenlijke uitslagen CCE/CCH 

 

De top vijf van Perigeux:

Helaas heeft een vereniging nog steeds geen bestand ingestuurd

 

De snelsten per rayon van Laon jong:

Rayon A: A. Rooijmans- de Bout       1108mpm

Rayon B: M. Verberne                      1143mpm

Rayon C: Th. Gerrits                        1150mpm

 

De snelsten per rayon van Laon oud:

Rayon A: F. Smulders                      1096mpm

Rayon B: Admiraal-vd Horst             1145mpm

Rayon C: deelname te klein

 

 

 

KAMPIOENSCHAPPEN 2018

 

Vitesse:

Onbetwiste kampioenen op de Vitesse zijn dit jaar Ad en Willem Vermulst. Zowel onaangewezen als aangewezen pakken zij met ruime voorsprong het kampioenschap. Ook de beste Vitesseduif komt van hun hok met de 14-3449927. Een buitengewone prestatie!

Proficiat heren!

 

Midfond:

Op de laatste vlucht viel de beslissing voor wat betreft het onaangewezen kampioenschap. De Comb. Frans Manders en Zoon kan dank zij een formidabele eindsprint op de laatste vlucht de titel op hun naam schrijven. Ook het aangewezen kampioenschap valt deze toppers ten deel. En om de trilogie compleet te maken gaat het duifkampioenschap ook naar de combinatie met hun 13-4150407. Proficiat!

 

Dagfond:

De dagfond kende een zeer zwaar seizoen. Elke vlucht was het werken geblazen en veel getekende duiven werden in het snuitje van de uitslag gedraaid. Eén man stak met kop en schouders boven alle deelnemers uit: Harrie Barten uit Beek en Donk pakt met ruime voorsprong het onaangewezen en het aangewezen kampioenschap! Met de 16-4026598 heeft Harrie ook de kampioensduif op zijn hok zitten. Gefeliciteerd Harrie!

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

CCE/CCH 

In 2018 zullen we gezamenlijk met de CC Eindhoven schaduwuitslagen publiceren. De CCH Union Helmond heeft in 2018 nog haar eigen uitslagen. Deze vind je terug in de eerste kolom van de uitslagen 2018. Hiernaast komen er gezamenlijke uitslagen van CCH en CCE gecombineerd. Voor de vluchten tot ongeveer 250km zal er in 3 rayons gevlogen worden. De leden van de CCH Union Helmond vliegen in het derde rayon, maar de rayonuitslag laat ook de plek in de totaaluitslag zien. De midfond en fondvluchten komen in een gezamenlijke uitslag. Deze schaduwuitslagen vind je in de kolommen 2 t/m 5. In de schaduwuitslagen worden in 2018 geen kampioenschappen gepubliceerd.

 


 

Belangrijke links:

 

Afdeling Oost-Brabant               Compuclub                             NPO

      Klik hier                                Klik hier                            Klik hier

 


 


 

 

 

247295
Vandaag
Gisteren
Deze week
Vorige week
Deze maand
Vorige maand
Alle dagen
129
123
701
245597
3926
4940
247295

Your IP: 207.241.231.165
Server Time: 2018-12-29 16:09:40

 

Copyright © CCH Union Helmond 2017