Glashandel

Glas zetten

24 uurs service

Glasherstel

Calculatie en advies

Waar kunnen wij u mee helpen?

Glas kapot?

Slotenservice

Glaszetter nodig? Ruit vervangen? Enquete Geisoleerd glas

Subsidie

Badkamer glas Figuur glas Glazen deur

Welkom op de website van Allglas Veldman BV

Kapot glas kapot ruitAllglas Veldman is sinds 1996 dag en nacht actief in de glaswereld op het gebied van leveren en plaatsen van alle soorten glas. Mede door de inzet en kennis van ons personeel hebben wij ons stevig in de markt kunnen zetten en zijn uitgegroeid tot een vooraanstaand bedrijf in de regio.

Door de jaren heen hebben wij een trouwe klantenkring opgebouwd en kunnen wij verzekeraars, gemeentes, woningbouwverenigingen, aannemers, schilders, politie, beveiligingsbedrijven, architecten, en natuurlijk particulieren tot onze vaste klantenkring rekenen. Kwaliteit en goede service staan hoog in het vaandel binnen ons bedrijf.

Onze 24 uursservice stelt u in staat om op ieder moment van de dag een beroep te kunnen doen op onze schadeherstelservice: binnen 30 minuten aanwezig en isolatieglas binnen 5 werkdagen hersteld. Onze vakbekwame glaszetters zijn voorzien van een goed geoutilleerde mobiele werkplaats.

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat alle nieuwe ontwikkelingen in de glasbranche op de voet volgt. Allglas Veldman levert alles op het gebied van glas: isolatieglas, gefigureerd glas, spiegels (geslepen), zelfreinigend glas, screenline (glas met ingebouwde jalouzieen, plissee of rolgordijn), hardglazen deuren, scheidingswanden, douchewanden, balkonpanelen enz. enz.

Kortom: voor al uw glas naar Allglas Veldman!

Glasschade?

Bel gratis 053-428 21 24
of meld de glasschade
direct online!

KLIK HIER

Allglas Veldman BV

Oliemolensingel 28-A
7511 BC Enschede

E: info@allglas.nl 
T: 053 - 428 21 24
F: 053 - 428 39 04


Volg ons op

Allglas nieuws

Linkedin

Facebook

Copyright © 2014 Alglass Veldman BV - Bel gratis  053 - 428 21 24