Ka Totalservice

Kvalitetsbevidst malerfirma i Nordsjælland
Søger I en kvalitetsbevidst maler? En kompetent samarbejdspartner til facaderenoveringen? Eller en troværdig entreprenør til jeres næste projekt? Hos KA Totalservice finder du et alsidigt malerfirma. Det er vores klare målsætning at indfri jeres forventninger. Vi står til rådighed ved såvel små som store opgaver, og vores service omfatter bl.a.:

 

svaneeng bygger stort

Byggeopgaver

Kan vi hjælpe til, få et godt tilbud her

svaneeng bygger stort
Køkken og bad

Kan vi hjælpe til, få et godt tilbud her

 

Maleropgaver

Vores malerarbejde tager altid udgangspunkt i jeres ønsker.

 

svaneeng bygger stort

Kontakt os i dag

Med base i Gilleleje, er vi den ideelle samarbejdspartner, når I søger en alsidig maler i Nordsjælland. Bor du i f.eks. Helsinge, Helsingør eller Gilleleje og har brug for et erfarent malerfirma, ser vi frem til at høre fra dig. Vi står til rådighed for enhver – private, erhverv og institutioner. Fang os på tlf. 21 94 90 64.

Serviceniveau ekstremt højt!
Ka Totalservice v/ Kenneth Andersen leverede en tjekket lejlighed tilbage, og med et serviceniveau der var ekstremt højt! Flyttelejligheden blev godkendt ved første gennemgang! Vi er meget glade, tak!
Jeanette Barner
Hornbæk
yderst tilfredsstillende
Vi er et ældre ægtepar som skulle have lagt et nyt gulv samt udført en del malerarbejde i vort hus der er opført i 1972. På anbefaling kontaktede vi KA Totalservice,og ejeren Kenneth Andersen vejledte os så vi trygt kunne lade ham udføre arbejdet.Vort indtryk af Kenneth Andersen er at han tålmodigt sætter sig ind i kundens ønsker/behov,som han derefter er i stand til at løse hurtigt og yderst tilfredsstillende.
Birte og Per Krog
Tisvildeleje
professionel rådgivning
Ka Totalservice giver en utrolig kompetent og professionel rådgivning i forhold til valg af materialer og selve malerarbejdet. Man bliver som kunde mødt med godt humør og en utrolig servicevillighed. Da vi havde nogle ændringer til vægfarven blev den ændret uden nogle problemer eller ekstra regning. Den dialog vi har haft med malermester Kenneth Andersen har virkelig være meget positiv og Kenneth har altid været hurtigt til at følge op på de mail vi har sendt til ham. Vi kan kun give Ka Totalservice og hans malersvende vores varmeste anbefaling til andre der skal have udført kvalitets malerarbejde, til yderst konkurrence dygtige priser.
Pernille Mikkelsen
Gilleleje