Aankomsttijden Zaventem Airport Vandaag

Reizen vanaf het vliegveld Zaventem is populair voor verre bestemmingen over de hele wereld. Je kan de aankomsten op de luchthaven hieronder zien:

Arrivals Brussels Airport
Brussels aankomst

Als je met het vliegtuig bij Zaventem Airport aankomt zal dit afhangen van de windrichting. Aangezien het vaak westenwind is en men bij voorkeur wil landen tegen de windrichting is zal dat in de meeste gevallen bij 25R of 25L zijn. 25L wordt het meest gebruikt omdat 25R bijna altijd (als het oostenwind is 07R) als startbaan wordt gebruikt. Vluchten die aankomen bij 01 gebeurt ook nog redelijk vaak. Wil je een vliegtuig bij aankomst zien bij Zaventem dan zal je dus de meeste kans hebben bij 25L. Handig om te weten hoe laat een vliegtuig aankomst bij Brussels Airport kan je in bovenstaand overzicht zien samen met het vluchtnummer, luchtvaartmaatschappij, aankomsttijd, vertrek, datum, tijdsbestek en natuurlijk de status.

startbanen landingsbanen zaventem airport

Departures Brussels Airport

Wil je de vertrektijden ook weten? Een vertrek vanuit Zaventem Airport gebeurd bijna altijd vanaf positie 25R. Vertrek je van Zaventem zie dan hieronder de vertrektijden:

Parkeren voor en na Arrivals Zaventem

Wil je iemand wegbrengen dan is daar de speciale drop-off zone voor. Dit is niet direct voor de terminal maar 5 minuten lopen. Hier iemand ophalen kan ook maar dan moeten ze klaarstaan want er mag niet gewacht worden op deze locatie.

Wil je parkeren bij de luchthaven dan zijn er meerdere mogelijkheden vlak voor de terminal. Hier de mogelijkheden op een rij:

  • Je kan de auto zetten bij P1 en P3 waarbij de maximale hoogte van de auto 2,10 meter kan zijn.
  • Bij P2 is dit 1,90 meter hoogte.
  • P Reservation (online reserveren) en P Lock (beveiligd) zijn andere mogelijkheden. De maximale hoogte is tevens 1,90 meter.
  • Parkeren met een busje hoger dan 2,10 meter? Rij dan naar P4. Met een gratis shuttle busje rijd je alsnog in 5 minuten naar de terminal. Hier kan je tevens ook met een gewone auto parkeren. Deze parkeerplaats is net even iets goedkoper.

Adres Zaventem Airport

  • Leopoldlaan
  • 1930 Zaventem
  • België