Varför en Husky Dane-klubb?

Hej och välkommen. tycker du att denna sajt/blogg varit lite misskött på senare tid? Inget att förundras över. Någon som vill ta över som webmaster? Skicka i så fall mejl till stefan@vattern.se.

Äger du eller planerar du att köpa en Husky Dane eller Ömo 850?

Vi som gör det är ganska många, och varför http://hookuphangout.com/casual-dating/ inte lära känna varandra lite mer, utbyta erfarenheter, historier om våra båtar, tipsa om förbättringar och underhåll mm?

Idén verkar vara ganska god med tanke på att vi redan är 19 stycken som publicerat bilder och lite andra uppgifter om våra båtar. Redan nu kan vi konstatera att idén om att starta en svensk Husky Dane-klubb inte var hundraprocentig. Vi har nämligen redan fått två bidrag från andra länder: Norge och Österrike. Så nu får det blir Husky Dane Club.

Du som hittar den här sidan för första gången, kontakta mig på stefan@kanalcharter.se eller registrera dig direkt och skriv en kommentar. Än så länge har vi inte formaliserat någon klubb eller förening i juridisk mening. I första hand utbyter vi erfarenheter via denna hemsida/blogg med berättelser och bilder. Vi får med automatik också ett register över Husky Dane och Ömo 850 i världen.

Kolla det senaste som hänt på bloggen.