Billig gulvafslibning pris og gode priser i København får du lige her

Gulvafslibning og gulvafhøvling har været benyttet i over 100 år til opfriskning af gamle og slidte trægulve. Vi har et fast team af dygtige svende og lærlinge som gør alt for at vore kunder får en rigtig god oplevelse samt den bedst mulige gulvservice.

Altid en god og billig gulvafslibning pris

Alle vore ansatte er dygtige gulvslibere og stolte af deres håndværk. De deltager løbende i uddannelse og kurser og er således altid klar til at løse nye gulvopgaver. Hvor den sidste nye viden, teknologi og type af gulvslibemaskiner anvendes. For at kunne tilbyde en billig gulvafslibning priser, bruger vi ikke unødige penge.

Hvorfor betale mere end højest nødvendigt for gulvafslibning

gulvafslibning
Billig gulvafslibning

Afslibning af trægulve er som nævnt et ældgammelt håndværk. Før afslibningen benyttedes gulvskrabning, hvor gulvene blev skrabet med et skrabejern. I sjældne tilfælde blev  denne løsning anvendt,  idet man blot overfladebehandlede oven på den gamle gulvbehandling uden nogen forbehandling. Ønsker du at vide mere om hvordan gamle trægulve bliver overfladebehandlet vil du kunne gå ind på følgende hjemmesider:

Alt om billig gulvafslibning pris pr. kvm

 Ved at benytte os er du sikret en god rådgivning og ordentlig vejledning, så vi finder vi sammen den bedste løsning for dig, din familie og naturligvis dit trægulv. Vore grundregler for veludført arbejde er følgende:

 • Vi holder vore aftaler

  gulvafslibning
  gulvafslibning pris
 • Arbejdet udføres til aftalt tid
 • Vi bliver ved indtil arbejdet er færdiggjort
 • Garanti på udført gulvarbejde
 • Fast lav pris
 • Fleksibel før, under og efter arbejdets udførelse
 • Den faglige stolthed
 • Udvikling

 En gulvafslibning eller gulvafhøvling skal være enkel, let og uden for meget besvær.  Og vi arbejder ud fra værdierne: God kvalitet – God pris. Vi ved at gulvbranchen ofte er en ’jungle’ og meget forvirrende, hvor  en gulvrenovering udføres i forbindelse med ’forårsrengøring’ eller en større boligrenovering. Derfor er overvejelserne mange og man har ikke brug for et ukompetent gulvfirma. Samtidig ønsker de fleste også billig gulvafslibning priser der er konkurrencedygtige. Høj kvalitet til fornuftige priser er værd at bruge lidt tid på, og ved at google lidt på nettet så kan man hurtigt sparer en masse penge.

 Enkelt og overskueligt

 Vi holder ethvert gulvarbejde enkelt, professionelt og overskueligt.  Et gulvarbejde udføres naturligvis  uden gene for hjemmets beboere, og derfor er vi fleksible når der skal hjælpes ved flytning af møbler. Men for at få et overblik over hvilke arbejdsopgaver som du kan drage nytte af,  får du hjælp af en lille liste her:

 • Gulvbehandling med olie, lak og lud

  Gulvafslibning København
  Gulvafslibning-København
 • Gulvservice København
 • Gulvlægning gør det selv
 • Gulvarbejde Københan
 • Gulvopgaver og gulvarbejde
 • Gulvafslibning København
 • Gulvafhøvling København
 • Gulvrenovering og gulvarbejde
 • Gulvreparation og gulvrestaurering
 • Gulvafslibning København

 Hvilken arbejdsprocess der er nødvendigt for at opfriske boligens trægulv, er af mindre betydning for dig som kunde.  Men der benyttes mest  billig gulvafslibning og gode gulvafslibning priser. I mange år har vi koncentreret os meget om gulvafslibning københavn. Her er der rigtig mange trægulve som trænger til en kærlig hånd og en afslibning. Afslibning af trægulve ophørere aldrig for der er rigtig mange trægulve. Ja det siges faktisk at det er en metropol hvad trægulve angår. Vi har en stærk tradition for træ og trægulve i vore hjem og det er en fantastisk dejlig tradition at have.

Gulvafslibning i København og erfaring

Det er sjovt at tænke tilbage på hvor meget gulvarbejde vi har udført og især afslibning af trægulve i København. Gulvafslibning i København er en fornøjelse fordi der ikke er to typer gulvarbejde der er ens. Forskellige træsorter og gulvtyper sætter er hverdag når man som gulvmand arbejder i København.

 Afslibning af dørtrin

Når et dørtrin skal afslibes så benyttes den samme gulvslibemaskine som ved afslibning af kanter, trapper og lignende. Maskinen hedder en kantsliber og klarer de fleste slibeopgaver som den store gulvsliber ikke magter. Der anvendes  en række forskellige maskiner:

 • Båndsliber

  Gulvafslibning
  Gulvafslibning i København og erfaring
 • Kantsliber
 • Hjørnesliber
 • Rondelsliber
 • Støvsuger

Og hver maskine har sine helt egne funktioner i selve gulvafslibnings processen. Vi ser mange muligheder for en perfekt afslibning, når ved at en professionel fagmand der udfører gulvarbejdet.

Oliebehandling bord

gulvafslibning
gulvafslibning dørtrin

Olie og oliebehandling er en god efterbehandling, men først skal træet afslibes og gøres klar til olieringen. Alle træmøbler trænger, fra tid til anden, til en opfriskning med olie, og her kommer en gulvsliber ind. Gulvslibemaskiner har meget tyngde og kan derfor kun anvendes på vandrette flader, herunder bordplader, køkkenborde, vindueskarme og andet. Alternativet er naturligvis lak og lakering som virkelig får træet til at fremstå smukt. Den blanke overflade kan dog, over tide, få ridser og hakker, hvilket er den lakerede overflades ulempe. Især Oliebehandling af egetræ er helt fantastisk. Egetræets smukke og unikke  strukturer kommer virkelig til sin rette med en oliering. Olie og oliebehandling giver træet dybde og ynde, og især åretegninger træder tydeligt frem med olie.

Hvid olie der lysner op

Der er muligt at påføre en naturolie eller en hvid olie. Hvidpigmenten påfører træet det eftertragtet hvidt look og en patina som mange kunder elsker. Hvidpigmenteret olie er ‘in’ i øjeblikket og kan virkelig friske et rum op. Den visuelle effekt at de lyse og hvide skal man ikke kimse af, og må opleves i virkeligheden. Vi oplever mange gange når vi udfører et gulvarbejde, at forvandlingen med hvidpigment virkelig er forbløffende. Som et alternativ er  hvid lud, hvid voks eller hvid lak en mulighed. Skulle du imidlertid ønske en mørkere effekt, så  er det muligt at indfarve gulvet med bejdse. Her påføres gulvet en farve efter ønske, ofte for at imitere en eksotisk træsort.

Sæbebehandling gør det selv

En sæbebehandling gør en stor forskel på et trægulv. En gulvafslibning hvor den gamle overflade fjernes bliver understøttet af sæbe. Denne efterbehandling giver smukkeste og mest naturlige trægulv.  Især når det er rigtige massive trægulve der anvendes,  som for eksempel  14 mm parketgulv eller gulvbrædder 30 mm.

Maling af ludbehandlede gulve

Gulvbehandling priser er være en afgørende faktor for hvilken efterbehandling der vælges. Men idag er prisforskellen begrænset på de forskellige typer af gulvbehandling. En mulighed som kun de færreste kender er maling af ludbehandlede gulve. Man skulle tro at var umuligt, men sandheden er at det klares ved en gulvafslibning og efterfølgende maling. Her  vil du selv kunne vælge farve og toning ligesom ved maling af vægge og lofter. Der findes en del forskellige  gulvmalinger hvor vi anbefaler epoxy eller alkydmaling som de bedste og mest slidstærke.

Gulvmaling indendørs
Gulvafslibning
Gulvafslibning indendørs

Ved brug af gulvmaling indvendigt, så skal man være en smule påpasselig. Afhængig af typen på gulvmanding, må der tages de fornødne forbehold. Ganske vist afgasser gulvmaling, men det er en nødvendighed såfremt du skal have en holdbar løsning. Gulvbehandling af fyrretræ, birk og gran med maling er en god løsning, idet det er bløde træsorter som er sårbare for trykmærker. Malingen hærder gulvet og giver en særdeles slidstærk overflade som ingen andre typer af gulvbehandling. Alternativet kunne være en lakløsning som også anvendes i meget stor udstrækning. Fordelen ved lak fremfor maling er det visuelle, at man har en fornemmelse af at det er et trægulv og ikke blot en ensartet og ensformet flade.

Gulvbrædder 180×30

Massive fyrretræsgulve 32mm er anvendelige de fleste steder hvor undergulvet tillader det. Og vi har netop udført et gulvarbejde for nordjysk gulvservice i Skagen. Her skulle der udføres gulvlægning af 45 kvm fyrgulve fra Dinesen. Vi forhørte os flere steder, blandt andet hos Hørning og Junckers, men valget faldt altså på Kvalitetsgulve fra Dinesen. Et rigtig godt gulvvalg som jeg kun kan anbefale andre.  Kvaltietsgulve kan naturligvis også købes hos Silvan, Bauhaus, ‘Hjem og fix’ eller XL byg. Endvidere er det også muligt at finde et godt og billigt gulv på nettet.

Beregn gulvafslibning  priser

For at vide den nøjagtige pris er det nødvendigt at kende selve gulvafslibnings processen. Er det  gulvafslibning priser pr. m2.  som  du ønsker eller måske en afslibning af trægulve med olie? Så er du på den rette hjemmeside. Der er et par tommelfinger regler som med kan benyttes for at kunne bruge oves prisberegner. Først og fremmest hvilken gulvbehandling har gulvet nu? Er det olie, lak, lud, voks eller sæbe? Eller måske noget helt andet. Idag udføre meget med hvidpigment, enten som hvid olie, hvid lak eller hvid lud.

Gulvafslibning priser pr. m2

Den helt rigtige gulvafslibning pris finder du på her på hjemmesiden. I prislisten kan du hurtigt og nemt slå gulvafslibning priser pr. m2 op. Her kan du også se gulvafhøvling priser samt få viden om  gulvafslibnings processen. Der er også en online prisberegner for et hurtigt opslag, ved at indtaste forbehandling og efterbehandling samt antal m2, så får du omgående en gulvafslibning pris.

Afslibning af trægulve og kvalitet

Vores mål er at gøre dig tilfreds og derfor forsøger vi altid at gøre vores bedste. Hvor er kvalitet, er der ingen nåde. Hvis du ønsker at enhver form for information bedes du kontakte os.