Building brands - M33
m33 helpt ondernemingen met ambitie om hun doelen te verwezenlijken door middel van creatieve strategieën, ijzersterke branding en relevante digitale tools.
marketingbureau, communicatiebureau, reclamebureau, branding, brandbuilding
15264
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15264,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
Hoe helpen we je
jouw ruimte
te

M33 helpt ondernemingen met ambitie
om hun doelen te verwezenlijken
door middel van creatieve strategieën,
ijzersterke branding en relevante digitale tools.

Ontdek hoe

Hoe helpen we je
jouw ruimte
te

M33 helpt ondernemingen met ambitie
om hun doelen te verwezenlijken
door middel van creatieve strategieën,
ijzersterke branding en relevante digitale tools.

Ontdek hoe

Hoe helpen we je
jouw ruimte
te vinden?

M33 helpt ondernemingen met ambitie om hun doelen te verwezenlijken door middel van creatieve strategieën, ijzersterke branding en relevante digitale tools.

Hoe we helpen

m33 bouwt mee aan de bedrijven van morgen door inventieve strategie, creatieve branding en digitale expertise.

Je voordeel

In deze snel veranderende markt, is het voor bedrijven cruciaal om hun ruimte te zoeken, vinden en te veroveren.

Concreet

We combineren verschillende communicatiekanalen, om jouw doelgroep efficiënt te bereiken.

Waarom m33

We zijn groot genoeg om jouw project te behandelen en klein genoeg om er de zorg voor te dragen dat jouw merk verdient.

Diensten

Zoek je ruimte

dankzij een creatieve strategie

Elke sterke relatie begint met een goed gesprek. Een luisterend oor en inlevingsvermogen zijn hier de kernwoorden. Door de juiste vragen te stellen komen we tot een grondige analyse die de basis legt voor een relevante strategie op maat. Dit straf creatief concept en een heldere positionering vormen de hoekstenen van een visueel sterk merk.

research / consultancy / strategy / concept / UX

Vind je ruimte

met ijzersterke branding

We passen onze merkstrategie graag toe in de praktijk: je merk wordt duidelijk in de markt gezet met een doordacht en tijdloos ontwerp. We hechten dan ook veel belang aan het samenbrengen van alle off- en online componenten tot één mooi afgelijnd geheel. Zo laten we het visuele plaatje van a tot z kloppen doorheen alle gebruikte kanalen en dragers.

creation / art-direction / design / advertising / storytelling

Claim je ruimte

in een digitale wereld

Je online zichtbaarheid verhogen? Wel, de juiste informatie op het juiste moment bij de gewenste doelgroep, dat is waar het in dit digitale tijdperk om draait. En net hier gaan wij een stapje verder. Na een grondige analyse optimaliseren we de vindbaarheid van jouw website of product, maar optimaliseren we ook het gebruiksgemak voor de gebruiker. Optimalisatie is dan ook de drijvende kracht achter elke digitaal platform.

search engine optimisation / google adwords / analytics / website / social & influencers / content / e-mailing

Portfolio

mcs
dwd
baas

Tevreden Klanten

Het Team

Peter

THE ADVISOR

WITH CLEAR OVERVIEW

Peter verdiende zijn strepen als marketingmanager & consultant bij diverse corporate bedrijven. Zijn analytische geest, tactisch inzicht en empathisch vermogen maken van hem de geknipte strategische partner, die met veel plezier met je meedenkt en zijn ervaring & deskundigheid deelt.

Olivier

DIGITAL ENTHUSIAST

WORKING HIS MAGIC

Olivier legt zich, al sinds we het ons kunnen herinneren, met volle overgave toe op communicatie en alles wat er rond hangt. Sinds 7 jaren focust hij zich voornamelijk op zijn grote passie: web & digital marketing. Als gecertifieerd Google partner, heeft de digitale wereld weinig tot geen geheimen meer.

Michael

CREATIVE CRACKERJACK

MAKING IT HAPPEN

Michael is een absolute kanjer als het op graphic design, branding & typografie aankomt, maar staat ook strategisch meer dan zijn mannetje. Met zijn jarenlange ervaring, tomeloos enthousiasme en kritische blik wekt hij het conceptuele en creatieve luik met alle plezier tot leven.

Larisa

THE DEVELOPER

MAKING THINGS REAL

Als we het over ‘onze kickass front end developer’ hebben, hebben we het over Larisa. Haar skills, passie voor IT & doorzettingsvermogen maken van Larisa, aka onze code-goochelaar, een collega uit de duizenden. Ze bijt zich het liefst van al vast in complexe materie en haalt voldoening uit het omtoveren van beeld en tekst tot online kunstwerkjes.

Esther

CONTENT WIZARD

OPTIMIZING THE WORLD

SEO, SEA, Analytics, een vlotte pen, Esther heeft het allemaal. Als digital enthousiast versterkt ze ons team dan ook op de meest uiteenlopende digitale vlakken. De combinatie met een gezonde dosis nieuwsgierigheid, een kritische blik & steeds toenemende kennis van alle digitale tools maken van Esther de ideale digital marketer.

YOU?

SPONTANEOUS APPLICATOR

JOINING OUR TEAM

“Wie doet wat hij graag doet, hoeft nooit te werken”. Is dit je levensmotto en ben je bovendien gebeten door digital, communicatie en/of grafisch design? Dan is de kans groot dat er plaats is voor jou in ons team!

Waarvoor staat m33?

m33 is een spiraalvormig sterrenstelsel dat zich op 3 miljoen lichtjaar van onze planeet bevindt. Als we het dichter bij huis gaan zoeken, is het een creatief branding agency, met een sterke digitale voorkeur, waar 3 senior profielen het mooie ruimteweer maken. Verwacht geen sterrenstof of zonnewinden, maar een duidelijke visie over jouw merk, product of onderneming. Met creatieve inzichten, gepaste branding en (al dan niet) digitale oplossingen maken we graag het verschil. Ons doel? Relaties van lange duur waarbij we elkaar goed begrijpen en vertrouwen. Want daar draait het voor ons om: samen een sterk merk bouwen.

We zijn op zoek naar

een enthousiaste digital marketer

Ben je een digital marketer die graag meedenkt & meebouwt aan de merken van vandaag,
morgen en lang erna? Dan ben jij misschien één van de collega’s die we zoeken.

m33 bvba

Diestsesteenweg 180

3010 Kessel-Lo

BE 0661.865.543

+32 16 884 131

info@m33.be