Oddsutanbonus?

Oddsbonusar är tyvärr viktigt när du spelar betting online eller mobilbetting

Att spela betting online kan idag göras i allt från traditionella datorer och surfplattor samt smarta mobiler. Här handlar det då i första hand om de som har Android som OS, eller de som har iOS såsom iPad och iPhone. Var du än spelar oddsspel och betting online från, så kommer det att vara olika saker som är viktiga. Detta med anledning av att ditt val av spel och spelbolag ska vara så intressant som möjligt. En av de allra viktigaste ingredienserna som gör en spelare glad är att spelbolaget har en bra  oddsbonus. Detta brukar vara en av de grundstenar som utgör valet av spelbolag och bookmaker.

Hur viktigt är det med en stor oddsbonus

Du som redan är spelare på oddsspel och betting online kommer redan känna till detta och kan gå vidare till vår fina sektion med bra sportbonusar som du finner här. Du som just ska börja spela betting på nätet eller mobilbetting, kommer att vara den som ska känna till hur en bra oddsbonus fungerar. Här handlar det inte alls om hur stor denna är. Det handlar istället om hur enkelt det kommer att bli när du vill få ut något av den. Här kommer vi då till det som kallas för villkor och regler för de oddsbonusar som erbjuds.

Olika typer av sportbonusar

Oddsbonus kan ges på flera olika sätt. Det vanligaste kommer att vara kontantbonus i form av matchningsprocent av din första insättning som spelare på betting. Som andra vanligaste typ kommer det att kunna vara i en form av fria spel eller riskfritt spel. Dessa två benämningar är i stort sett samma typ av bonus, med endast några få skillnader. Alla dessa oddsbonusar brukar då vara förknippade med det som kallas för omsättningskrav. Här finns det undantag som verkligen är helt gratis. Dessa är alltid de bästa valen.

Omsättningskrav på bonusarna

Omsättningskraven varierar alltid kraftig från spelbolag till spelbolag, vilket gör att det är viktigt att läsa villkor och regler innan du gör ditt val då det handlar enbart om din sportbonus. Ett bra omsättningskrav kan sägas ligga mellan 4-8 gånger ditt bonusbelopp. Ibland räknas bonus och din första insättning till kravet och då är det förmånligt med 3-6 gånger i omsättningskrav. Då det gäller fria spel eller riskfria spel i oddsbonusar kommer dessa också att ha omsättningskrav. Detta är då på den eventuella vinst du får av dem. Här brukar denna generellt variera mellan 2-5 gånger vilket ska anses som ett bra val.

Du väljer inte spelbolag enbart baserat på oddsbonusar

Nu kommer vi till det sista och viktigaste gällande oddsbonusar och valet av spelbolag. Här är det sällan en sak som regerar och ska utgöra ditt val. Du ser till helheten av ett spelbolag i kombination med den bettingbonus som erbjuds. Gör du det finner du alltid de bästa valen och guldkornen inom betting online. Detta kan du finna mera information om på Betsmarts bonussida. Där får du dagligen uppdaterade sportbonusar och tips om nyheter från Sveriges alla spelbolag på nätet.