Loc de joaca Bucuresti

ELISA Playground este un loc de joaca pentru copii din Bucuresti, sector 6, cartier Crangasi, situat in apropiere de Maternitatea Giulesti, dar si in apropierea Pietii Crangasi.

Copiii cu varste de la 1 la 12 ani gasesc la noi jocuri, jucării, antren si voie bună.

Aici la ELISA Playground organizam si petreceri pentru copii, precum si alte alte evenimente pentru copii: serbari scolare, serbari pentru gradinite, petreceri tematice, petreceri pentru copii de Halloween, Petreceri pentru copii de Mos Craciun, petreceri pentru copii de iepuras de Paste, Petreceri pentru copii de Mos Nicolae, Mot, Turta  etc.

Preturi loc de joaca si program de lucru

Pentru o ora de zbenguiala, platiti la locul de joaca ELISA Playground:

  • – 10 lei/ora de marti pana joi; 
  • – 15 lei/ora vineri,sambata,duminica;

 

Program de lucru loc de joaca ELISA Playground

Programul locului de joaca ELISA Playground este

  • Marti – Vineri, intre orele 16:00 si 20:00.
  • Sambata si Duminica, intre orele 11:00 si 20:00.  (Va rugam sunati inainte pentru a afla daca este petrecere privata sau nu.)

Observatie: Intrucat petrecerile noastre se organizeaza cu inchirierea intregului loc de joaca, va rugam sa ne contactati telefonic inainte de a veni la joaca.

  • Permitem accesul parintilor in zona de joaca pentru supravegherea copiilor.
  • Asiguram animatori pentru aniversari zile de nastere si alte petreceri pentru copii.

Noutati si promotii loc de joaca la ELISA Playground

Pentru ca ne dorim sa va avem cat mai mult in preajma, am pregatit pentru dumneavoastra o serie de noutati si promotii.

Baby parking

Daca doriti sa mergeti la cumparaturi, a aparut ceva urgent la job sau, pur si simplu, doriti sa va relaxati in doi si nu aveti cu cine sa lasati copiii?
Ne face placere sa ne ocupam de ei cat timp dumneavoastra aveti treaba, se vor distra si vor fi in siguranta, iar dumneavoastra puteti fi fara grija copiilor. Observatie: Se aplica doar pentru copii cu varsta peste 4 ani.

Preturi baby parking la locul de joaca ELISA Playground

Poate va intrebati: foarte frumos, dar cat costa?
Pretul pentru fiecare copil este acelasi ca pentru locul de joaca: 10 lei/ora de luni pana joi si 15 lei/ora vinerea, sambata si duminica.

Loc de joaca Bucuresti

In timp ce copiii se joacă in piscina cu bile, pe topogan, cu mingile saltarete, crocodil, buburuză, leagan,  air-hochei, wii sensor, xbox kinect … si altele, voi va relaxati la o cafea, un suc sau o apa plata.

Sunt multe locuri de joaca in Bucuresti, mai vechi sau mai noi, mai dotate sau mai putin dotate. Fata de acestea, ELISA Playground are avantajul ca este o afacere de familie, gestionata de doi parinti care se implica total in bunul mers al tuturor activitatilor.

Iubim copiii, ne place sa ne jucam cu ei si sa-i vedem fericiti. Avand si noi un copil, avem experienta cu ei, s tim sa-i facem sa se simta bine si ne pricepem sa rezolvam cu tact eventualele mici conflicte intervenite intre copii.

Galerie Foto

Cafenea pentru parinti la locul de joaca ELISA Playground

ELISA Playground nu este doar un simplu loc de joaca pentru copii, el fiind adresat si adultilor care doresc sa bea o cafea, un ceai sau un suc in liniste, in timp ce copiii lor se joaca sub supravegherea noastra.

In concluzie, ELISA Playground este destinat tuturor deopotriva, atat adulti (parinti, bunici sau nu), cat si copii.

  • Contact