Com Hem till ett riktigt snabbt bredband

Com Hem till ett riktigt snabbt bredband

Vi säger att vi har riktigt snabba bredband – och statistiken stöder det påståendet. Här hittar du oberoende tester som visar vilken leverantör du ska välja om du vill ha ett riktigt snabbt bredband!

Bäst för Youtube HD

I Googles senaste testrapport fick Com Hem återigen högst resultat av de svenska bredbandsleverantörerna. Vi hade bäst resultat även förra gången.

Google samlar in statistik på samtliga levererade strömmar från YouTube, och analyserar med vilken hastighet dessa levereras till användaren. Om videoströmmen levereras i tillräcklig hastighet för att möjliggöra HD kvalitet, så räknas videoströmmen som HD, oavsett vilken kvalitet videon har i grunden.

Lär dig mer om bredband i vår bredbandsskola

Snabbast enligt Netflix

Netflix mäter med vilka snitthastigheter som operatörerna levererar filmer och serier till kunderna. Com Hem har varit snabbast under de flesta mätningarna de tre senaste åren. Även vid den senaste mätningen var vi snabbast bland svenska operatörer. Ett snabbare nätverk innebär bättre bildkvalitet, snabbare starttid och färre avbrott.

Netflix ISP Speed Index baseras på 44 miljoner användare och mäter internetanslutningen för varje film som streamas över tjänsten samt vilken operatör som står för den. Resultatet presenteras varje månad på sajten Speed Index.

WiFi med testvinnande hastighet

Vårt mål är att du alltid ska ha Sveriges bästa surfupplevelse. Vi fortsätter att utveckla våra routrar för att ge dig tillgång till den senaste tekniken när du tecknar ett nytt bredbandsabonnemang. Vi vill ge dig en fantastisk WiFi hemma och en ännu bättre surfupplevelse!

Det oberoende testföretaget Excentis i Belgien fick i uppdrag att testa de routrar som levereras av de tre största internetleverantörerna i Sverige. Resultatet visar att routern som ingår i våra abonnemang från Bredband 100 och uppåt - WiFi Hub C2 - är den router som ger dig högst bredbandshastighet över WiFi på det lokala nätverket.

Välj vilket bredband som passar dig bäst

WiFi med testvinnande räckvidd

En av de viktigaste egenskaperna med en WiFi-router, förutom att den är snabb, är att den har bra räckvidd och att bredbandsspillet är så så litet som möjligt.

Vi har låtit jämföra WiFi Hub C2 med konkurrenters senaste utrustning. Diagrammet visar hur mycket snabbare vår router är vid olika avstånd. WiFi Hub C2 ger alltså bättre räckvidd vid alla mätpunkter och skillnaden är dessutom större ju längre från routern man mäter.

Välj vilket bredband som passar dig bäst