Sveriges största utbud av Tv och Play

Oavsett vad du är intresserad av så kan vi lova att du hittar det hos oss. Börja med att välja det tv-abonnemang som passar bäst. Sedan kan du lägga till enskilda kanaler för att få den perfekta mixen.

Sveriges största utbud av Tv och Play

Oavsett vad du är intresserad av så kan vi lova att du hittar det hos oss. Börja med att välja det tv-abonnemang som passar bäst. Sedan kan du lägga till enskilda kanaler för att få den perfekta mixen.

Just nu!
TVBas
Vårt basutbud av digital-tv
 • Com Hem Play ingår - se dina favoritprogram var du vill.
 • Vårt basutbud av kanaler med 7 dagars omstart.
169 kr/mån
Priset gäller i 12 mån
Därefter 219 kr/mån
Bindningstid 12 mån
Just nu!
TVSilver
Våra populäraste kanaler
 • Com Hem Play ingår - se dina favoritprogram var du vill.
 • Ett stort utbud av noga utvalda kanaler med 7 dagars omstart.
199 kr/mån
Priset gäller i 12 mån
Därefter 319 kr/mån
Bindningstid 12 mån
Just nu!
TVGuld
Den ultimata tv-upplevelsen
 • Com Hem Play ingår - se dina favoritprogram var du vill.
 • Sveriges bredaste utbud av kanaler med 7 dagars omstart.
299 kr/mån
Priset gäller i 12 mån
Därefter 469 kr/mån
Bindningstid 12 mån

Com Hem till någon som lyssnar

Koppla samman all din digitala underhållning med dina tv-kanaler på ett enkelt sätt. Med Com Hem Tv Hub röststyr du Sveriges största utbud av kanaler och appar.

Läs mer och beställ

Varför digital-tv?

 • Det första du kommer att märka med digital-tv från Com Hem är att både bild och ljud är otroligt mycket klarare. Det förhöjer upplevelsen rejält.

 • Om du har en HDTV och verkligen vill nyttja alla dess möjligheter är digital-tv ett måste. Med Com Hem får du tillgång till Sveriges största utbud i HD-kvalitet med ett 50-tal HD-kanaler.

 • Med vår plattform Com Hem Tv Hub och i TiVo samlar du all underhållning direkt i din tv – allt från kanaler, hyrfilmer, Netflix och playbibliotek som Cirkus och Paramount+. I Tv Hub kan du även ladda ned appar.

 • Med digital-tv från Com Hem kan du välja bland över 150 kanaler – underhållning, film, serier, sport, nyheter, dokumentärer och barnkanaler. Det är mer än hos någon annan operatör.

 • Om du gillar film, sport och serier blir fördelarna med digital-tv extra tydliga, eftersom Com Hem är en av få leverantörer som erbjuder både C More och Viasat.

Titta när du vill

Vi tycker att det är en självklarhet att du ska bestämma när du ska titta på dina program. Därför har vi satsat rejält på att göra vårt stora utbud av filmer, hela säsonger av serier, dokumentärer, underhållning och barnprogram tillgängligt för dig – när du vill.

Det innebär att vi har Sveriges mest innehållsrika playutbud med mängder av reklamfritt innehåll, hyrfilmer och hela säsonger av populära serier.

 • Se dina favoritprogram när du vill – helt reklamfritt – i dina kanalers playbibliotek. Sträcktitta på hela säsonger av populära amerikanska serier från FOX+ och det bästa inom brittiska kriminalserier från Cirkus. Har du C More och Viasat får du tillgång till deras playutbud.

 • Du kan hyra allt från populära klassiker till de senaste premiärerna. Om du vill ha hjälp med att hitta en bra film behöver du bara ta en titt på Filmtoppen.

 • Har du missat ett program och vill se det i efterhand? Med vår populära funktion Sju dagars omstart kan du se massvis av program hela sju dagar bakåt i tiden.

Titta var du vill

Lika självklart som att du ska kunna välja när du ska titta på dina favoritprogram är att du ska kunna titta var du vill. Därför kan du med Com Hem Play se de flesta av dina tv-kanaler och playtjänster på din dator, surfplatta och mobil.

Com Hem Play ingår utan extra kostnad när du tecknar TV Bas, Silver eller Guld.

Läs mer om Com Hem Play

American Pickers
NFL på TV3 Sport HDFoto: Alex Brandon/AP/TT

Gillar du sport?

Med Com Hem får du tillgång till Sveriges största utbud av sport i din tv. Och med Com Hem Play kan du uppleva alla stora sporthändelser precis när de händer - även om du inte är hemma när den stora finalen sänds.

Blue Planet IIFoto: Miles Barton © BBC NHU 2017

Vi har störst HD-utbud

Om du har en HDTV och verkligen vill nyttja alla dess möjligheter är digital-tv ett måste. Med Com Hem får du tillgång till Sveriges största utbud i HD-kvalitet med ett 50-tal HD-kanaler.

© 2018 Twentieth Century Fox Film Corporation. All Rights Reserved.

Streama och hyr film

Det är aldrig fel att krypa ner i soffan med en bra film. Här får du några tips på filmer som du kan strema eller hyra när du har tv från Com Hem.

Salem© Fox and its related entities. All rights reserved.

Streama serier

Gillar du att sträcktitta eller vill du hellre kolla på ett avsnitt då och då? Oavsett hur du tittar på tv-serier så hittar du dem hos Com Hem. Här får du några tips på serier som du kan streama i Com Hem Play, Tv Hub eller TiVo.

Tillval till ditt TV-abonnemang

När du valt ditt tv-abonnemang från Com Hem kan du anpassa ditt utbud med våra tillval, till exempel genom att köpa till kanaler styckvis.

Du kan även se livesport genom att köpa enstaka matcher som Pay-per-view.

Lägg till kanaler från 29 kr/mån

Om du har ett tv-abonnemang från Com Hem kan du skräddarsy ditt utbud genom att köpa till kanaler. Välj bland en mängd olika kanaler i flera genrer.

Se SHL med PPV

Beställ enstaka matcher

Pay-per-view är en tjänst som ger dig möjlighet att beställa hem matcher från bland annat Allsvenskan och SHL direkt till din tv. Du betalar bara för de matcher du beställt.

Hjälp att komma igång

Känns det osäkert att installera ditt nya bredband eller tv-tjänst? Eller har du annat att göra?

För endast 399 kr kommer en installatör hem till dig och ser till så att allting blir rätt. Tjänsten heter Com Hem Support och priset är efter RUT-avdrag.