log in

Položen kamen temeljac za objekat fizijatrije /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

U Domu zdravlja Lopare juče je položen kamen temeljac za izgradnju objekta fizijatrije i centra za mentalno zdravlje koju ova zdravstvena ustanova finansira sopstvenim sredstvima od 400.000 KM.

Kamen temeljac za objekat koji će imati površinu od 250 metara kvadratnih svečano su položili direktor Doma zdravlja Želimir Nešković, načelnik Lopara Rado Savić i predsjednik Skupštine opštine Lopare Milenko Ristić.

"Ovakvi projekti život znače u majevičkom kraju", poručio je Nešković i dodao da je riječ o jednom u nizu koji u ovoj godini sprovodi Dom zdravlja Lopare.

Osveštanju i polaganju kamena temeljca prisustvovali su i lider Srpske demokratske stranke Vukota Govedarica i srpski član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić.

Ivanić je rekao da su Lopare primjer dobre lokalne vlasti koja radi za dobrobit građana i izrazio zadovoljstvo što je prisustvovao početku izgradnje novog objekta Doma zdravlja u ovoj opštini.

Govedarica je rekao da Dom zdravlja u Loparama posluje pozitivno već čitavu deceniju, zahvaljujući radu njenog rukovodstva i rukovodstva lokalne zajednice.

Društvene mreže