Vuokrattavia loma-asuntoja Espanjassa

Asunto Espanjasta - vuokraus parempi vaihtoehto?

Loma-asunnon vuokraus Espanjassa on edullinen ja mukava vaihtoehto perinteiselle hotellille.

Espanjassa loma-asunnot ovat hyvin varusteltuja ja tarjoavat tilan suuremmillekin lomaseurueelle. Aika kuluu tiiviimmin yhdessä ja rahaa säästyy muita aktiviteetteja varten. Espanjan asunnon vuokraamisen jälkeen harvoin enää kaipaa ruuhkaisten hotellien vilinään.

  • Vuokraa tilava lomahuvila, jossa on yksityinen uima-allas, keittiö- ja ruokailutilat suuremmille ryhmille sekä yksityiset huoneet jokaiselle majoittujalle. Isomman asunnon vuokraus voi tulla hyvinkin edulliseksi, mikäli vuokraajia on useita.
  • Espanjan loma-asunnot tarjoavat edullisen vaihtoehdon majoittumiseen. Loma-asunnot ovat hyvin varusteltuja ja sijaiitsevat usein keskeisillä paikoilla. Lähes aina taloyhtiössä on myös yhteinen uima-allas majoittujien käyttöön.

Meillä on vuokra-asuntoja Espanjan parhaimmissa lomakohteissa sekä rauhallisimmilla maaseutualueilla. Loma-asuntoja löytyy niin rantojen välittömässä läheisyydessä kuin hiljaisista pikkukylistäkin.

Halutetssasi voit käyttää hakusuodattimia tulosten rajaamiseksi. Voit etsiä asuntoa valitsemasi lomakohteen läheisyydestä tai rajata hakutulokset kaupunkilomakohteiden tai vaikka rantalomapaikkojen mukaan.

Loma-asuntojen vuokraus Espanjassa tapahtuu suoraan asunnon omistajan välityksellä. Omistajat ovat paikallisia, jotka mielellään kertovat sinulle heidän lempiravintolansa, illanviettopaikkansa ja parhaimmat nähtävyydet alueella. Tiimimme on myös täällä opastamassa sinua, mikäli sinulla on kysymyksiä liityen matkaasi tai Espanjan loma-sunnon vuokraukseen.

Nauti lomastasi Espanjan auringon alla!

X
Voita 750 euron arvoinen lahjakortti!
Tilaa uutiskirjeemme ja olet mukana 750 euron lahjakortin arvonnassa.


Olen lukenut ja hyväksyn yksityissuojaa koskevat käytännöt.
 Voita 750 euron arvoinen lahjakortti!  
Spain-Holiday käyttää omia ja kolmannen osapuolen evästeitä parantaaksemme palveluitamme ja tarjoamalla mainoksia, jotka valitaan seuraamalla selaamiasi sivustoja. Muuta asetuksia ja katso lisätietoja.