fbpx


AUTOT SAKSASTA LUOTETTAVASTI TARKASTETTUNA JA AVAIMET KÄTEEN PERIAATTEELLA!

Saksan automarkkinoiden tuntemus on erikoisosaamistamme. Ammattimaisella Ostoverkostollamme on kokemusta Saksan automarkkinoista yli 30 vuoden ajalta. Ostotoimet ulottuvat tarvittaessa koko keskeisen-Euroopan alueelle. Tarjoamme asiakkaillemme Saksan automarkkinoiden suuren valikoiman, edullisen hintatason, laadukkaan ja asiakaslähtöisen, henkilökohtaisen palvelun. Toimitamme autot nopealla aikataululla turvallisesti sekä luotettavasti, kokeneen ammattitaitoisen Suomesta johdetun verkostomme kautta. Katso kohdasta Auto Saksasta kuinka toimimme.RAHOITUSPALVELUMME

Autorahoitus helpottaa auton hankintaa ja on yleinen tapa hankkia auto saksasta. Saat meiltä joustavan ja edullisen rahoituksen haluamallasi kuukausierällä. Rahoituksen maksuaika on 12—72kk. Rahoituksen saa jopa ilman käsirahaa.

Rahoituksen yhteyteen on mahdollista ottaa edullinen liikenne-, sekä kaskovakuutus. ALL-IN-1 rahoitus sisältää kaiken tämän lisäksi huollot sekä mahdolliset korjaukset. Huoletonta ajamista, sinulle sopivalla kuukausierällä. Rahoituskumppanimme ovat Santander Consumer Finance, sekä Nordea Rahoitus.VAKUUTUKSET JA REKISTERÖINTI

Autojen luovutuksen yhteydessä teemme vakuutukset ja hoidamme omistajanvaihdoksen asiakkaamme puolesta. Olemme rekisteröity vakuutusasiamies ja edustamme Suomen johtavia vakuutusyhtiöitä.

AUTOVEROTUKSEN REKISTERÖITY ASIAMIES

Verohallinto on hyväksynyt yrityksemme autoverotuksen rekisteröidyksi asiamieheksi. Verohallinto voi hyväksyä säännöllistä liiketoimintaa harjoittavan luotettavan ja asiantuntevan autojen maahantuojan autoverotuksen rekisteröidyksi asiamieheksi. Rekisteröitynä asiamiehenä toimiminen on luvanvaraista.

Asioidessa kanssamme, kaikkien autojen luovutus tapahtuu Suomen rekisterissä.

Verohallinto - Rekisteröity asiamiesLISÄTURVA – HUOLETONTA AUTOILUA - TAKUULLA

Noudatamme tilausautojen kaupassa yleisiä autokaupan sääntöjä(AKL) Kaikissa myymissämme autoissa on kuluttajansuojan mukainen ostoturva, lisäksi toimittamiimme autoihin on saatavilla LFCars Lisäturva. Näin takaamme asiakkaillemme huoletonta autoilua toimittamillamme autoilla. Lisäturvan laajuuden sekä pituuden asiakas voi valita itse.12-24kk / 20000-40000km.

Olemme autoverolain 39§:n mukainen asiamies ja rekisteröity virallinen maahantuoja Suomessa.

Santander Nordea Lähitapiola Fennia IF Osuuspankki AAA

AUTO SAKSASTA AVAIMET KÄTEEN -PERIAATTEELLA, NÄIN HELPPOA SE ON!

Täytettyänne tarjouspyyntölomakkeen, tarjoamme teille toiveidenne mukaisia vaihtoehtoja laajan yhteistyö- ja ostoverkostomme kautta. Mieleisen auton löydyttyä kuntotarkastamme sekä koeajamme auton. Varmistamme auton huolto- ja omistajahistorian.

LF Cars Oy ostaa valitun auton ja se toimitetaan Suomeen kuljetusliikkeen toimesta. LF Cars Oy rahoittaa auton oston, asiakas maksaan auton vasta luovutuksen yhteydessä Suomessa. Toimituksen ehtona on ajoneuvokohtainen käsirahan suoritus. Auton voi ostaa myös rahoituksella jopa ilman käsirahaa, kysy edullista ja joustavaa rahoitustamme.

Suomessa katsastamme ja rekisteröimme ajoneuvon. Vastaamme autoverotuksesta rekisteröitynä asiamiehenä. Ajoneuvot luovutetaan Suomen rekisterissä peltikilvillä luovutuspesut suoritettuna. Toimitusaika noin 1—1.5 viikkoa. Auton myyjänä toimii LF Cars Oy, kauppaan kuuluu takuu. Galleriassa voit tutustua asiakkaillemme toimitettuihin autoihin.
AVAIMET KÄTEEN -PALVELUMME:

• Autojen kartoitus markkinoilta
• Mieleisesi auton / autojen tarkastus sisältäen koeajot
• Autojen huolto- ja omistajahistorian tarkastus
• Auton rahti Suomeen
• Auton verotus rekisteröitynä asiamiehenä
• Maahantuontikatsastus ja rekisteröinti
• Auton varustelu asiakkaan toiveiden mukaan
• LF Cars lisäturva
• Rahoitus joutavasti ja edullisesti
• Luovutuspesu myös sopimuksesta kattavammin vahaukset sekä sisäpuhdistukset.
• Luovutus valmiina ajoon Suomen rekisterissä peltikilvillä.
• Kotiin/työpaikalle toimitus sopimuksen mukaan
TÄYTETTYÄNNE TARJOUSPYYNNON TARJOAMME TEILLE TOIVEIDENNE MUKAISIA VAIHTOEHTOJA LAAJAN YHTEISTYÖ- JA OSTOVERKOSTOMME KAUTTA.
Antamanne tiedot ovat luottamuksellisia, emmekä luovuta niitä eteenpäin.

Voit olla yhteydessä myös puhelimitse 0207 870 970 tai myynti@lfcars.fi

Esim. Volkswagen Golf VII 4-motion
Esim. Hatchback, Coupe yms
Anna min. ja max. arvot
Anna min. ja max. arvot
Esim. Varusteet yms.
Anna min. ja max. EUR

MYYNNISSÄ

GALLERIA

Suomalainen LF Cars Oy on maan merkittävin tilauksesta toimitettujen käytettyjen autojen maahantuoja. Toimitamme vain parhaita, kuntotarkastettuja autoja avaimet käteen periaatteella. Myönnämme autoille takuun ja tarjoamme edullisen sekä joustavan rahoituksen.

Suomen Asiakastieto Oy on myöntänyt LF Cars Oy:lle Suomen Vahvimmat sertifikaatin merkkinä luotettavasta yhteistyökumppanista - nyt ja tulevaisuudessa. 15-vuotta jatkuneen luotettavan liiketoiminnan johdosta Soliditet Bisnode D&B; Finland Oy on myöntänyt LF Cars Oy:lle korkeimman AAA-luottoluokituksen.

Auton ostaminen kauttamme on turvallista, helppoa ja luotettavaa.

Mikael Kettunen, toimitusjohtaja
LF CARS OY
Kolmihaarankatu 20
33330 Tampere

myynti puh. 0207 870 970
hallinto puh. 0207 870 979
fax. 0207 870 971
@-mail. myynti@lfcars.fi
Y-tunnus: VAT FI20092977
avoinna: ark. 10.00 - 17.00

Lue tästä EU:n tietosuoja-asetuksen (EU) 2016/679 mukainen kirjallinen kuvaus LF Cars Oy:n toteuttamasta henkilötietojen käsittelystä.

Facebook kerää tietoa kotisivujemme käyttäjistä. Emme ole vastuussa tietojen luovutuksesta.Kolmihaarankatu 20 - 33330 Tampere
puh. 0207 870 970 - email. myynti@lfcars.fi

Ota yhteyttä!